Om een goede waxsalon te vinden kun je verschillende dingen doen, zo kun je online recensies bekijken, de salon onderzoeken door te googlen naar een salon in jouw omgeving. Je typt dan bijvoorbeeld de zoekopdracht Waxsalon omgeving Zwolle‘ in google. In dit artikel tip ik je over Waxsalon de Veluwe. En waarom je weet dat je daar goed zit.

WAXSALON DE VELUWE

BRAZILIAN WAX

Waxsalon de Veluwe staat voor een duurzame en aangename wax ervaring. Zij is namelijk gespecialiseerd in de Brazilian- en de Manzilian wax methode, dit is ideaal voor de intieme delen zoals de schaamstreek en wordt aangeboden aan vrouwen én mannen.
Waxsalon de Veluwe staat bekend om haar duurzaamheid, de haartjes blijven namelijk wekenlang weg en de bultjes, stoppeltjes of ingegroeide haren zijn ook verleden tijd. Want wanneer ze terug groeien zijn ze dunner en zachter dan voorheen.
Je kunt er natuurlijk ook terecht voor het waxen van het gezicht, de oksels, armen, benen, rug en de bikinilijn.

WAXEN VOOR MANNEN

MANNEN WAXEN

Deze salon is uitermate gespecialiseerd in het mannen waxen. Steeds meer mannen kiezen voor het waxen om ongewenst lichaamshaar te verwijderen op een veilige en een duurzame manier. Zo is de manzilian wax nu helemaal een begrip!
Helaas zijn er nog weinig salons die het waxen van mannen aanbieden, maar bij Waxsalon de Veluwe kunnen mannen hier terecht voor onder andere
het gezicht, de oksels en de intieme zones (manzilian wax). Maar ook wordt er vaak gekozen voor het ontharen van de grotere lichaamsdelen zoals de rug, borst en benen.
Claudia is een professional die weet hoe ze haar klanten gerust kan stellen en biedt daarom ook een prettige omgeving om de behandeling te ondergaan.

BRAZILIAN WAX

WAXSALON OMGEVING ZWOLLE

Ook populair is de Brazilian wax. Het is namelijk de uitkomst voor een mooie gladde huid in de intieme zones zonder bultjes, ingegroeide haren of huidirritaties. Deze behandeling wordt ook aangeboden voor zowel vrouwen als mannen en wordt dit natuurlijk in een afgesloten ruimte uitgevoerd.
De voordelen van een Brazilian wax zijn voor mij persoonlijk altijd dat ik lange tijd niet hoef te scheren, geen huidirritaties ervaar na het scheren zoals het krijgen van bultjes en jeuk én is de behandeling ook snel uitgevoerd.
Natuurlijk is het niet pijnloos, maar omdat het erg snel gebeurt en Claudia zorgt voor een ontspannen sfeer is het gemakkelijk te doen en is het voor. zelfs een beginner, een fijne behandeling.
De manzilian wax heb je al voor €36, dan worden alle haartjes weggehaald in de intieme zone inclusief de bilnaad. 

SCHERPE PRIJZEN

Nu heb ik zelf natuurlijk vaker een waxsalon bezocht en zijn de prijzen van Waxsalon de Veluwe erg goed. Zo kost een Brazilian Wax (volledig) €32.50 en de oksels maar €15.
Ik ervaar zelf vaak veel hogere prijzen bij andere professionele salons, dus dit is zeker een mooie prijs.
Na een behandeling duurt het gemiddeld 1.5 maand voordat je weer een behandeling moet boeken. Hoe vaker je gaat, hoe minder snel de haartjes terugkomen!

Meer informatie vind je op de website. Hier vind je ook het telefoonnummer en het adres van de waxsalon.

May