Disclaimer – MayCate.com

Algemene disclaimer:
De informatie op de website van May Cate is met zorg voor jou samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat gepubliceerde informatie niet juist, onvolledig en/of niet up to date is. May Cate is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, beeld, logo’s etc.) is eigendom van May Cate mits anders vermeld en is voorzien van auteursrechten. Het is niet toegestaan om artikelen en/of fotomateriaal, afkomstig van de website van May Cate zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

Deze website bevat links naar websites buiten het domein van May Cate. Voor de websites die u bezoekt via een link vanuit May Cate, kunnen andere voorwaarden gelden. Ik ben niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.

 


Review disclaimer:
Op maycate.com verschijnen regelmatig reviews (artikelen waarin ik producten test en hier mijn mening over geef).
Wanneer ik producten heb ontvangen van een bedrijf/merk met als doel om deze te reviewen dan vermeld ik dit altijd onderaan het artikel. Hetzelfde geldt voor advertorials, die duid ik aan met een $ onderaan het artikel. Voor meer informatie over de plichten van bloggers verwijs ik jullie door naar de website van de reclamecode commissie.

Verder vind ik het belangrijk om eerlijk te zijn en daarom geef ik ook altijd mijn eerlijke mening over de producten die ik review. Zelf koop ik hiervoor regelmatig producten, maar ik krijg ook producten opgestuurd van merken, bureau’s en bedrijven. Dat zij dit naar mij opsturen, betekent niet automatisch dat ik hier een review over schrijf. Wanneer ik besluit een product wel te reviewen, ben ik net zo eerlijk als wanneer ik een product zelf koopIk garandeer nooit positieve reviews.
Wanneer ik een product ontvang om te reviewen heb ik vaak even de tijd nodig om een product een aantal keer te gebruiken voor een volledig oordeel. Verwacht dan ook niet dat de review binnen een week op maycate.com verschijnt. De review verschijnt gemiddeld 2 weken na ontvangst van het product/pakketje.
De producten die op mijn website verschijnen, komen niet vanzelfsprekend terecht op mijn social media kanalen. Hiervoor kunnen aparte afspraken worden gemaakt.

Een advertorial is een betaald artikel. Wanneer ik betaald heb gekregen voor een artikel dan vind u het teken ‘$’ onderaan het artikel. Een advertorial verschilt van een review. Een review is namelijk mijn eigen mening over het product en/of dienst en een advertorial is reclame voor een product en/of dienst. De inhoud hiervan kan zijn bepaald door de opdrachtgever.

Mijn bezoekers, jullie, zijn voor mij het belangrijkste en daarom ben ik te allen tijde eerlijk in mijn reviews. Als ik een product krijg opgestuurd waar ik niet achter sta (of het merk) dan zal ik dit ook niet op mijn website plaatsen.

Prijzen:

De prijzen die ik in de artikels noem zijn meestal de adviesprijzen voor de producten. Mocht dit afwijken dan stel ik mij hier niet verantwoordelijk voor. De prijs dat voor een product wordt gevraagd bepaald de verkoper, ik ben slechts de informatiebrenger.