Yes! Daar is eindelijk de fillers video. Jullie waren massaal vóór een vlog van mijn ervaring tijdens het vullen van mijn lippen bij Clinic63 in Amsterdam. Ik neem jullie mee en laat alles zien in de video die je in dit artikel ziet! Enjoy.

FILLERS BIJ CLINIC63

VOOR- EN NA FOTO'S

VIDEO: MIJN LIPPEN LATEN OPVULLEN BIJ CLINIC 63
VIDEO: MIJN LIPPEN LATEN OPVULLEN BIJ CLINIC 63

Zoals je ziet zijn mijn lippen dus een stuk voller. Vooral boven, omdat ik alleen boven fillers heb gekregen (ik ga binnenkort toch wat in mijn onderlip doen trouwens). Er zit in totaal 1ml in mijn lip.
Ook mijn kin is wat gevuld. Door de overbeet zag je dat de kin iets naar binnen valt op de ‘voorfoto’s’. Na de fillers is mijn kin iets meer naar voren gekomen zodat de lippen mooier in verhouding staan met mijn gezicht.

AANVULLENDE INFORMATIE

VIDEO: MIJN LIPPEN LATEN OPVULLEN BIJ CLINIC 63

Als de video net iets te snel voor je is gegaan heb ik hier de belangrijkste informatie voor je.
Bij Clinic 63 kan ieder gewenst merk fillers worden gebruikt, als je een voorkeur hebt kun je dat natuurlijk altijd aangeven.
Meer informatie over de fillers, behandelingen en tarieven vind je op de website van Clinic 63. Hier vind je ook het telefoonnummer waar je naartoe kunt bellen voor informatie of voor het maken van afspraken.
Natuurlijk doen ze veel meer dan alleen fillers, denk aan botox, laserbehandelingen, andere injectables, beauty behandelingen en haartransplantatie.
Ps. Ik kom af en toe bij de kliniek, als je geïnteresseerd bent dan kun je me volgen op Instagram en zie je het terug in mijn stories!

Heb jij al eens iets cosmetisch laten doen? Zo ja, wat? Zo nee, wil je dat nog of juist niet?

Dit artikel bevat diensten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May