over may
May cate

Volgen jullie mij ook op mijn Social Media accounts?
Facebook: May Cate
Instagram: May_Cate
Youtube: May Cate
Pinterest: May Cate
Bloglovin: May Cate
Urbex: The Urbies

Ik ben May Cate, 37 jaar jong en woonachtig in Nederland.
Sinds 2016 blog ik fulltime op maycate.com en verschijnen er minstens 5 posts per week op de website.
Ik hou natuurlijk van make-up, cosmetica, fashion & fotografie en mijn nieuwe liefde is niche parfum. Maar mijn andere liefde is dieren. Daarom werk ik naast mijn blog als vrijwilliger bij een kinderboerderij. Geloof me, dit is het leukste wat er bestaat!
Ik heb ooit de opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd en ben afgestudeerd als pedagoog. Mocht je vervelende kinderen hebben dan kun je me ook mailen (nee grapje, doe dat vooral maar niet hoor ;-)).

Ik schrijf vooral over beauty en heb mij hier dus volledig in gespecialiseerd. Denk aan make-up, parfum, skincare, haarverzorging, nagels en lichaamsverzorging. Je vindt hier vooral reviews, looks, swatches en informatie over cosmetica goodies.. En op al jullie beauty gerelateerde vragen probeer ik ook antwoord te geven. Maar ook vind je hier fashion posts. Outfits, accessoires en inspiratie.
Op de vraag of ook wel eens vlog: soms, net als ik er zin in heb. Maar schrijven en fotograferen vind ik het leukst.

De reviews op deze website zijn altijd eerlijk, I promise. Als ik een product niet prettig vind dan zeg ik dit ook heel eerlijk. Omdat ‘cruelty-free’ een dingetje is dat ik ook belangrijk vind heb ik een kopje met ‘diervriendelijk‘. De merken die onder dit kopje staan testen nooit op dieren. Makkelijk te vinden dus!

Sinds kort ben ik ook into het ‘Urbexen’. Namelijk het Urban Exploren. Hiervoor heb ik een aparte pagina gemaakt. The Urbies. Hier vind je alle Urbex vlogs en foto’s!

Ik hoop dat jullie alles met veel plezier en een klein beetje gevoel voor humor lezen!

Liefs, May 

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Daar kunt u informatie over vinden op deze pagina.