zakelijk

May Cate is inmiddels een begrip in de Beauty wereld. Sinds 2015 en maandelijks meer dan 65.000 unieke bezoekers op de website en een groot aantal volgers op social media kunt u ervoor kiezen om uw producten/merk te promoten via dit kanaal. Voor tarieven, meer informatie of voorstellen kunt u contact opnemen via info@maycate.com.

PROMOTIE / TARIEVEN:Het promoten van producten via bloggers heeft tegenwoordig een zeer groot bereik. Naast de gebruikelijke marketing van producten kunt u ook kiezen voor reviews van uw producten door bloggers. Op deze manier wordt uw product op een leuke manier bekend gemaakt. Als beauty- en fashionblogger ben ik  bereid om producten uit te testen, te gebruiken en hierover een leuke, eerlijke en pakkende blog te schrijven inclusief foto’s en/of eventueel video’s.
Het opsturen van producten garandeert geen plaatsing van een artikel en zo wel; een review wordt altijd op mijn eigen manier geschreven. Wilt u toch zekerheid dat het product wordt geplaatst? Dan kunt u kiezen voor een advertorial. Het artikel blijft dan voor onbepaalde tijd op de website staan en uw product/bedrijf wordt via mijn social media kanalen gepromoot.
Wilt u de tarieven weten voor een advertorial? Dan kunt u het mij een e-mail sturen naar info@maycate.com.  Vervolgens kunnen we bekijken op welke manier we dit kunnen vormgeven!

FREELANCE COPYWRITING:


Ik schrijf niet alleen voor mijn blog. U kunt mij ook inhuren als copywriter voor bijvoorbeeld magazines, advertenties, gastblogs of columns. May Cate is natuurlijk in het bezit van een KvK nummer.
Momenteel ben ik reeds verantwoordelijk voor verscheidene (vaste) blogs van webshops en bedrijven. Ik ben daarnaast ook gespecialiseerd in de SEO waarde van uw website dus zal dit altijd worden meegenomen in de teksten.
Heeft u interesse in bovenstaande of bent u geïnteresseerd in de tarieven? Dan kunt u contact opnemen via mijn e-mailadres info@maycate.com.

ADVERTEREN / AFFILIATES:De mogelijkheid om te adverteren op de website van maycate.com is ook aanwezig. In de sidebar kunt u een vast plekje krijgen met de logo van uw bedrijf of merk of een banner waar de bezoekers na een klik op uw website terecht komen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot de duur van uw advertentie. Voorwaarden zijn wel dat de advertentie enigszins te maken heeft met beauty.
Voor meer informatie en het opvragen van statistieken en tarieven kunt u contact opnemen door middel van het sturen van een e-mail.

PERS:Perslijsten zijn natuurlijk een must-have voor bloggers. Op deze manier blijven bloggers op de hoogte van alle nieuwe trends en kunnen zij de nieuwste producten reviewen met als doel het bereik en de bekendheid vergroten. Pers-events kunnen uw merk/bedrijf in persoonlijk contact brengen met bloggers wat weer een fijn effect voor beiden heeft op de samenwerking
Ik word graag toegevoegd aan perslijsten en u kunt mij benaderen als u meer gegevens van mij nodig heeft.

STATISTIEKEN:Voor meer informatie en inzicht in de statistieken van mijn website kunt u ook contact met mij opnemen. Ik informeer u graag over het aantal unieke bezoekers van mijn website door middel van Google Analytics en eventueel het aantal volgers op mijn sociale media.

MEDIAKIT/COLLABS:Bent u benieuwd naar mijn mediakit? U kunt dit opvragen per mail. Voor een indruk van de merken waarmee ik eerder heb samengewerkt kunt u hier kijken

Voor vragen of om contact op te nemen kun je mailen naar: info@maycate.com.

.
KvK nummer: 63911019

Disclaimer