Jullie hebben het vast al meegekregen. Maycate.com heeft er drie nieuwe gastbloggers bij!
Ik had het zo ontzettend druk met schrijven en kon bij veel events niet eens aanwezig zijn. Mijn drie redders in nood nemen het dan van mij over! En in dit artikel stellen zij zich aan jullie voor!

WAAROM GASTBLOGGERS?

Maycate.com bestaat nu ongeveer drie jaar en hoewel ik nooit de insteek had om zo groot geworden is dit toch gebeurd. Iets waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Want sinds een tijd kan ik mij fulltime bezig houden met mijn blog. Een Audi kan ik bij lange na nog niet kopen maar ik geniet ontzettend van wat ik doe en ik kan er van rondkomen. En dat is het mooiste wat er bestaat toch?

Ik heb mijn helden gevonden!

Tenzij je het op een gegeven moment zo druk krijgt dat je niet toekomt aan bepaalde artikelen, evenementen niet kan bijwonen omdat ik er al zoveel per week heb en er een planning voor drie maanden staat van artikelen. Iets minder leuk, iets meer stress.
Daarom ben ik op zoek gegaan naar drie bijzondere, unieke en kwalitatieve bloggers die mij wilden helpen. En die heb ik gevonden! Liset, Robin en Melanie zijn mijn helden en gaan vanaf nu een aantal keer per maand een artikel met liefde voor jullie schrijven en zullen zij ook een aantal evenementen bijwonen om jullie toch op de hoogte te houden van alle lanceringen.
Meet the power ladies!

De gastbloggers van maycate.com

MELANIE

Lipsonfire gastblogger

Volg Melanie op
instagram

Ik ben Melanie, een van de nieuwe gastbloggers op maycate.com!
Ik ben nieuw in het bloggen maar het is zeker iets wat mij heel erg leuk lijkt. Ik ben vooral bezig met mijn instagram, mijn school en werk en nu zal ik ook af en toe wat bloggen hier!

Van mij kun je nieuwe producten vanuit de US verwachten!

Wat je van mij vooral zou kunnen verwachten zijn reviews over nieuwe producten vanuit de US!
Ik hoop dat jullie er net zo naar uitkijken als dat ik dat doe!

Liefs,
Melanie

ROBIN

Hi ladies,
Ik ben Robin, 26 jaar en woon samen met mijn vriend, kat en dochtertje Maeve van 1,5 in het altijd gezellige Brabant.
Creativiteit is mij al jong met de paplepel in gegoten. Ik ben afgestuurd als Interieur Adviseur. En heb een jaartje Allround Styling gestudeerd aan Academie Artemis. Was ik niet bezig met het interieur van mijn slaapkamer veranderen dan was het wel met bloggen, make-up, youtube of fotografie.

Bloggen, Make-up, Youtube en Fotografie zijn mijn passies

Ik ben dol op beauty, fashion, styling en foto’s maken. Instagram en mijn blog zijn dan ook echt mijn uitlaatklep en mijn passie. Mijn gezin is mijn alles hier krijg ik ook zoveel inspiratie door.
Toen May Cate liet weten dat ze een gastblogger zocht twijfelde ik geen moment op me op te geven. Ik vind het dan ook een groot compliment dat ik vanaf nu 2x in de maand voor jullie producten mag gaan reviewen.

Liefs,
Robin

LISET

Liset beautydagboek gastbloggers
Volg Liset op:
YouTube: Beauty Dagboek
Bloglovin: Beauty Dagboek
Instagram: @Beautydagboek

Hallo! Ontzettend leuk dat ik me hier mag voorstellen.
Ik ben Liset, 34 jaar en kom uit het hoge noorden; uit Friesland om precies te zijn. Mijn grote passies zijn schrijven, fotograferen en natuurlijk mijn interesse in beauty en fashion. Niet zo verwonderlijk dat ik dan ook alweer vijf jaar blog op mijn eigen site http://www.beautydagboek.com.

Uitgebreide reviews, en make-up looks kun je van Liset verwachten!

Naast het bloggen ben ik ook moeder van twee kids; een jongen en een meisje. Extra leuk vind ik het dat ik May mag komen versterken met de artikelen die ik voor haar ga schrijven en ik kan niet wachten totdat ik mijn eerste blogpost hier mag plaatsen.
Wat je van mij kunt verwachten? Uitgebreide reviews, make-uplooks, duidelijke foto’s en hopelijk veel leesplezier!
Veel liefs, Liset

WAT MOGEN JULLIE VERWACHTEN?

Iedere gastblogger is met zorg uitgekozen en zij liggen qua stijl dicht bij die van mij. Toch zijn Liset, Robin en Melanie ook weer heel uniek en hebben zij hun specifieke talenten die jullie gaan terug zien op maycate.com.
Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in en wil ze even een heel groot compliment geven voor hun blogger skills! Jullie zullen namelijk alleen maar kneitergoede artikelen van ze voorbij zien komen! Beloofd!

Welkom Liset, Melanie en Robin!

May