Begin je al een beetje de lentekriebels te krijgen? De Styletone box kwam ook weer binnen en geeft je sowieso het lentegevoel in een doosje! Ben je benieuwd wat er allemaal in de editie van unboxing Styletone maart zit? In dit artikel unbox ik de inhoud! 

STYLETONE BOX

UNBOXING STYLETONE MAART

De Styletone box is één van de goedkoopste beautyboxen die ik ken. Je betaalt namelijk maar €12,50 per maand en krijgt daarvoor iedere maand minimaal 5 fullsize producten.

De Styletone box is vrijwel altijd dierproefvrij! Yay

Wat ik zelf echt heel tof vind aan deze box is dat deze vrijwel altijd dierproefvrij is. Yay! Dat houdt dus in dat de merken die in de box verschijnen echt niet op dieren testen. Ook niet in China.
Verder past de box altijd door je brievenbus, handig! Benieuwd? Of wil je er meteen 1 bestellen? Dat kan op de website van Styletone.

MINI MAGAZINE

UNBOXING STYLETONE MAART

Zoals iedere maand vind je een mini magazine in de box. Waarin leuke tips staan, foto’s van de vorige box en alle informatie over de producten die in de box zitten.
Het magazine is niet echt iets waar je een middagje voor kan zitten hoor, het is namelijk niet heel veel maar wel erg handig en superleuk vormgegeven. Ook vind je er de mooiste foto’s van de vorige Styletone box die op social media zijn gedeeld.
En deze maand sta ik er alweer een keer in! Leuk!

UNBOXING STYLETONE MAART

NAGELLAK

UNBOXING STYLETONE MAART

First of all een nagellak van het merk Avril. Dit is een Frans merk met natuurlijke en organische producten. Ik kende het merk al en vind het een fijn merk (ook de make-up is top). De nagellak heeft een waarde van €3 en je kunt verschillende kleurtjes in de box vinden. In iedere box zit namelijk een ander kleurtje uit de lente collectie. Ik had deze roze en ik vind het een zalig kleurtje!

PORE PRIMER

UNBOXING STYLETONE MAART

Vervolgens zie ik een heel leuk roze tubetje. Dit is de Soft Focus Pure Perfect Serum van Figs & Rouge. Ook dit merk ken ik al en het bevalt me tot nu toe prima! Ook dit vind ik een leuk product. Het serum heeft een waarde van €31. Het serum is gewichtloos, mat en vermindert de zichtbaarheid van poriën en onzuiverheden.

UNBOXING STYLETONE MAART
UNBOXING STYLETONE MAART

Naast dat het serum zorgt voor een verminderde zichtbaarheid van de poriën, zorgt het ook voor het verminderen van onzuiverheden en acné. De perfecte primer dus, maar je kunt hem ook bovenop je make-up gebruiken.
De crème is redelijk dun waardoor het prima aanbrengt én goed intrekt. Daarna voelt de huid inderdaad wat zachter aan. Fijn serum om te gebruiken voordat ik mijn make-up aanbreng.

LIPSTICK

UNBOXING STYLETONE MAART

Een make-up product! Leuk. Het is de Click Lipstick van Doucce ter waarde van €24.
De lipstick belooft hoog gepigmenteerd te zijn en fijn en creamy aan te voelen. Ook is het een niet-plakkerige en lichtgewicht formule. Perfect voor de lente dus.

UNBOXING STYLETONE MAART
UNBOXING STYLETONE MAART

Verder bevat de lipstick nog verzorgende ingrediënten die de huid van je lippen lekker zacht maakt. De lipstick heeft een klik-systeem waarmee het opengaat. Altijd leuk van die technische snufjes. Het is een oranje-achtige kleur, die goed bij mijn huid staat. Dus voor mij een goede kleur.

HIGHLIGHTER

UNBOXING STYLETONE MAART

Vervolgens een klein pannetje met een mooie blush/highlighter. Officieel is het de Highlighter Bubbly van IBY Beauty met een waarde van €5.
IBY Beauty staat voor Inspired By You, leuk! Ik kende dit merk nog niet en het is ook lekker budget.

UNBOXING STYLETONE MAART
UNBOXING STYLETONE MAART

Het is een mooie perzik-achtige kleur highlighter. Ik dacht eerst dat het een blush was. Maar je kunt het dus in plaats van een blush en een highlighter gebruiken. Omdat het ook zo een mooie perzik-kleur heeft! Ik vind hem echt prachtig! Zeker een product wat ik vaak ga gebruiken.

EYELINER

UNBOXING STYLETONE MAART

Tot slot vind ik nog de Infinity Black Eyeliner van Sanfilippo met een waarde van €8.95. Ook dit is een nieuw merk voor mij. Dat vind ik zo leuk aan dit soort boxen. Je leert allerlei nieuwe merken kennen. De eyeliner is waterproof (halleluja) en smudgeproof. Ook belooft het de perfecte sharp wing te maken door de dunne applicator. Een eyeliner is áltijd welkom! Dus fijn dat deze in de box zit.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

UNBOXING STYLETONE MAART

De box van deze maand heeft een totaalwaarde van €71,95. Je bespaart dus eigenlijk geld met deze box 😉. Vrouwenlogica he. Ik vind het een fijne box met producten die ik allemaal wel kan gebruiken. En de kleurtjes zijn ook redelijk neutraal dus voor iedereen zit er wel wat fijns tussen.

Wil je deze box bestellen? In Nederland betaal je €12,50 voor de box en in België €15. Precies deze box is nog te bestellen, maar let op: op = op geldt hier ook. Wanneer ze op zijn kun je wel weer de box van volgende maand verwachten. Maar voor mij is dat ook nog een verrassing wat daar inzit!
Shop jouw box op de website van Styletone! Have fun.

Welk product vind jij het leukst?

 

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May