Over drie dagen liggen ze in de winkel! De Body Yogurts van The Bodyshop. De nieuwste lichaamsverzorging die ook nog eens 100% veganistisch is. Dus goed voor je huid, voor de diertjes én voor het milieu. Driedubbel yay. Ben je benieuwd? In dit artikel lees je er alles over!

THE BODYSHOP

BODY YOGURTS VAN DE BODYSHOP

The Bodyshop is ALTIJD dierproefvrij en strijden ze tegen een dierproefvrije wereld.
Ben je ook tegen dierproeven? En wil je deze wereldwijd verbannen? Dan moet je echt eventjes de petitie tekenen.
In Europa zijn gelukkig alle producten inmiddels dierproefvrij maar we zijn er nog lang niet. Zo is het in China verplicht om cosmetica op dieren te testen voordat het wordt verkocht. En helemaal niet eens nodig!

Benieuwd naar andere artikelen over The Bodyshop? Check hier alle Bodyshop posts!.

BODY YOGURTS VAN DE BODYSHOP

BODY YOGURTS

Ze zijn vanaf mei 2018 in de winkels te koop. De Body Yogurts van The Bodyshop. Het motto van deze collectie is:

Gedoucht? Ja. Haast? Ja, dat ook. Gehydrateerd? Geen tijd! Al helemaal omdat je een spijkerbroek wilt aantrekken en over 10 minuten weg moet. Nu niet meer met de Body Yogurts die binnen 15 seconden intrekt.

35% van de vrouwen gebruikt geen hydraterende producten omdat dat teveel tijd kost. De Body Yogurts hebben een compleet nieuwe formule waardoor de ‘lotion’ binnen 15 seconden intrekt. Ze zijn in zes verschillende geuren te krijgen. Namelijk Strawberry, Mango, Almond Milk, Moringa, British Rose en Banana (limited edition).

BODY YOGURTS VAN DE BODYSHOP
BODY YOGURTS VAN DE BODYSHOP
BODY YOGURTS VAN DE BODYSHOP
BODY YOGURTS VAN DE BODYSHOP

De yogurts bevatten natuurlijk hyaluronzuur dat afkomstig is uit biofermentatie, zijn samengesteld op basis van een natuurlijk glycerinederivaat en is verrijkt met community-trade amandelmelk en fruitextracten. De Body Yogurts zijn dus 100% veganistisch.
Verder bevatten de producten géén paraffine en minerale oliën en zijn ze geschikt voor de gevoelige huid.

BODY YOGURTS VAN DE BODYSHOP
BODY YOGURTS VAN DE BODYSHOP

De potten zien eruit als ik van The Bodyshop ben gewend. Lekker herkenbaar. Ook met de verschillende geurlijnen die ik al ken.
De ‘Yogurt’ zelf ziet eruit, en voelt aan als een soort jelly. Een stevige pudding zeg maar. Ze ruiken heerlijk, ik ruik meteen welke lijn ik heb als ik de pot open.
Mijn favoriet is trouwens de Moringa, zó lekker! Dat was al mijn favoriet van de Body Butters.
Maar het belangrijkste is natuurlijk of het inderdaad hydrateert en snel intrekt.
Het trekt inderdaad snel in. Na het aanbrengen kan ik prima een strakke broek aantrekken. Geen probleem, dus dat is een belofte die is nagekomen. De hydratatie voelt minder dan de body butters, maar deze zijn dan natuurlijk ook lekker romig en vol. Ik merk wel dat mijn benen geen witte waas meer hebben. Dus hydrateren doet het zeker wel.
De geur blijft overigens ook nog best wel lang hangen, fijn! Want dat vind ik zelf ook altijd belangrijk.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

BODY YOGURTS VAN DE BODYSHOP

Natuurlijk zijn de producten allemaal te koop bij de Bodyshop. Als je wil snuffelen of voelen aan de producten dan zou ik even de winkel binnenlopen. Maar je kunt het ook gewoon bestellen via de webshop van The Bodyshop.
De Body Yogurts worden verkocht vanaf mei dit jaar.

Prijzen:

  • Body Yogurt (per stuk) €10 (200ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May