Hageltje nieuw is de Kiehl’s Glow Formula Skin Hydrator. Nog niet eens gelanceerd en aangezien ik een skincare fanaat ben moest ik natuurlijk dit product proberen. Het belooft een heleboel en klinkt mega goed. Ben je benieuwd? In het artikel vind je er alles over.

KIEHL'S

KIEHL'S GLOW HYDRATOR SERUM REVIEW

Kiehl’s bestaat al 160 jaar (!) en is daarmee dus een oude rot in het vak. Het merk is opgericht door de heer John Kiehl die van oorsprong een apotheek was en een passie had voor plantkunde.
De producten van Kiehl’s staan zelfs in Smithsonian Institute in Washington (hét museum over geschiedenis, kijk de film ‘Night at the Museum’ eens. Hilarisch. Niets te maken met het merk maar ik hou ervan.
Anyway, het merk is dus al jarenlang een begrip en was niet zomaar even een dingetje dat weer voorbij is gevlogen. Vandaag de dag is het merk namelijk te koop in de Bijenkorf en ja, dan ben je best een naam.
Eerdere artikels over het merk kun je hier vinden!

GLOW FORMULA SKIN HYDRATOR

KIEHL'S GLOW HYDRATOR SERUM REVIEW

De Glow Formula Skin Hydrator is een nieuw product van Kiehl’s en belooft je de beste glow te geven. Het is een moisturizer die de huid zacht en egaal maakt en tegelijkertijd een subtiele glow geeft.
Daarnaast bevat het ook anti-oxidanten die de huid beschermt tegen vervuiling van buitenaf. Het rode uiterlijk verraadt dat het product granaatappel bevat en illuminerende pareltjes. Leuk om te weten is dat de hydraterende crème maar liefst uit 95% natuurlijke ingrediënten bestaat.

KIEHL'S GLOW HYDRATOR SERUM REVIEW
KIEHL'S GLOW HYDRATOR SERUM REVIEW

In eerste instantie dacht ik dat de crème een soort bb-cream effect zou hebben vanwege de kleur. Dat is niet het geval. Het is dan wel een huidkleurige tint maar dat is afkomstig van de granaatappel.
Het is een stevige crème waar je maar weinig van nodig hebt voor het gezicht. Ik gebruik twee pompjes. De geur is lekker maar subtiel, waardoor het niet de boventoon voert. Geadviseerd wordt om het in de ochtend te gebruiken zodat je die mooie glow krijgt. Zelf gebruik ik het onder mijn make-up en geeft net dat subtiele glow effect.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

KIEHL'S GLOW HYDRATOR SERUM REVIEW

Kiehl’s is verkrijgbaar bij de Bijenkorf en kun je alles ook lekker ruiken en voelen. Maar als er geen Bijenkorf bij jou in de buurt zit (wat bij mij het geval is en ik het alleen wil combineren met een bezoek Amsterdam) dan kun je de Kiehl’s producten ook aanschaffen bij de officiële webshop van Kiehl’s. De Glow Formula Skin Hydrator is nog niet verkrijgbaar maar binnenkort wel! Houdt de website dus goed in de gaten!

Prijs:

  • Kiehl’s Glow Formula Skin Hydrator €38 (rond deze prijs) voor 50ml

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May