Een product dat vieze geurtjes én zweten/vocht voorkomt? Lady Speedstick belooft dit allebei te doen. Ik testte het natuurlijk uit, want ja, ik heb last van bovenstaande problemen. Ik kan dus absoluut zeggen of de deodorant werkt of niet. Lees je mee?

LADY SPEEDSTICK

LADY SPEED STICK DEODORANT REVIEW

Laten we beginnen met wat informatie over Lady Speedstick. Dit is namelijk een merk met alleen deodorants. Eigenlijk is dat niet waar, het merk heeft namelijk geen deodorants maar antiperspirants.
Niet gek als je dit niet kent hoor. Het verschil is heel simpel. Een deodorant maskeert nare geurtjes, terwijl een antiperspirant nare geurtjes verwijdert én zweten voorkomt. En dat is iets wat mijn interesse wekt.
Ik heb namelijk last van zweten, en ben daarom nog steeds aan het zoeken naar de perfecte deodorant.

DE DEODORANT

LADY SPEED STICK DEODORANT REVIEW

De Lady Speedstick is een frisse antiperspirant die ervoor zorgt dat overmatig zweten tot het verleden hoort. Klinkt fantastisch. De deosticks zijn eenvoudig aan te brengen en laten geen witte resten achter op de huid of op de kleding. Het belooft de hele dag effectief te zijn tegen zweetvorming.
Ik ben geen voorstander van deodorant sprays. Deze laten namelijk vaak wél een witte waas achter. Een stick is daarom voor mij al prettig.

LADY SPEED STICK DEODORANT REVIEW
LADY SPEED STICK DEODORANT REVIEW

De stick werkt met een draaiknopje waarmee je de deostick omhoog draait. Ik moet zeggen dat er aardig veel in het product zit. Je doet er dus ook best lang mee.
Wat ik vooral HEEL prettig vind, is dat de stick soepel en zacht aanbrengt. Mijn oksels zijn enorm gevoelig en vaak zijn sticks te hard bij het aanbrengen waardoor ik irritaties krijg. Deze stick brengt erg fijn aan. Zoals belooft laat het ook géén witte resten achter!
En nu natuurlijk het belangrijkste, werkt het? Ja. Ik kan daar heel kort over zijn. Niet alleen is de geur heel lekker waardoor de vieze geurtjes verborgen blijven. Maar ik merk ook absoluut dat ik minder zweet. Nu ik middenin een verhuizing zit, is dit dus de perfecte tijd om dit product te testen. Geen klotsende oksels meer tijdens het tillen. No jokes. Ik ben absoluut fan.

GEUREN

LADY SPEED STICK DEODORANT REVIEW

Natuurlijk zijn er verschillende geuren verkrijgbaar. Ik heb de Wild Freesia (een zachte bloemige geur), de Shower Fresh (een frisse schone geur) en mijn favoriet is de Powder Fresh (die ruikt naar frisse zeep).

VOORDELEN

  • Brengt zacht en soepel aan
  • Geen geïrriteerde huid onder de oksels
  • Ruikt niet te sterk maar heerlijk fris
  • Voorkomt inderdaad zweten
  • Laat geen witte resten achter
  • Het is goedkoop

NADELEN

  • Het uiterlijk vind ik persoonlijk niet heel aantrekkelijk (de kleuren)

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

LADY SPEED STICK DEODORANT REVIEW

De Lady Speedstick producten zijn verkrijgbaar via de webshop van exclusively.nl. Dé webshop als het gaat om deodorant voor mannen en voor vrouwen.

Prijs:

  • Lady Speedstick €4.95 per stuk

$

May