Ik ben gek op het merk Aerin en gek op geurkaarsen. De Aerin Geurkaars moet voor mij dus wel perfect zijn. Speciaal voor de feestdagen heeft het merk drie nieuwe limited edition kaarsen en ik heb de Amber Musk gekozen. Kijk je mee?

AERIN

Het merk Aerin is opgericht door Aerin Lauder (jawel, de dochter van de Estée Lauder oprichters). Aerin ontwerpt niet alleen beauty producten zoals parfum, huidverzorging en make-up. Maar ook Home Decor en Fashion accessoires zoals tassen en sieraden.
Aerin staat voor klassiek maar toch met een moderne twist. Ze ontwerpt ieder product om het leven iets mooier en makkelijker te maken. Meer informatie over het merk kun je vinden op de officiële website. Meer artikelen van Aerin vind je hier.

AERIN GEURKAARSEN

Bijna zijn de feestdagen er! Wie kan er niet wachten? Ik in ieder geval niet. Aerin ook niet, want ter ere van de aankomende decembermaand heeft zij drie limited edition geurkaarsen gemaakt.   Amber Musk, Mediterranean Honeysuckle en Lilac Path zijn dit jaar voor het eerst verkrijgbaar als prachtige kaarsen, het ultieme thuisaccessoire.
En mooi zijn ze! Ze staan prachtig in huis, bijna zonde zelfs om ze aan te steken.

Ik heb gekozen voor de geur Amber Musk. Ik hou namelijk ontzettend van musk, dus de keuze was voor mij niet moeilijk.
Niet alleen vind ik de kaars zelf prachtig met de gouden accenten en het lint maar de kaars zelf geurt ook echt heel fijn. Het is een subtiele geur, dat best prettig is. Soms is een geurkaars namelijk net iets teveel van het goede.
Na het aansteken laat ik de kaars een minuut of 15 lekker branden en blaas hem daarna uit. Zo ruikt mijn woonkamer meteen heerlijk én doe ik lekker lang met de kaars.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

De Aerin producten zijn niet heel goedkoop, ze vallen namelijk onder het luxe segment en dat begrijp ik. Want het is absoluut iedere cent waard (vind ik).
Deze kaars is vanaf december 2018 verkrijgbaar aan de Estée Lauder Counter in de Bijenkorf.

Prijzen:

  • AERIN Amber Musk €65 (200gr)
  • Kaarsen als een set €77 (3 x 60gr)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May