Bio Slimming is een behandeling dat ervoor zorgt dat cellulitis wordt verminderd en je vetverbranding stimuleert. Ik was heel erg nieuwsgierig en ik heb de behandeling uitgeprobeerd bij Beauty Vibes in Amsterdam. Kijk je mee?

BIO SLIMMING BIJ BEAUTY VIBES

BIO SLIMMING

Laat ik eerst uitleggen wat Bio Slimming precies is. Deze behandeling vermindert cellulitis en stimuleert de vetverbranding door het gebruik van verschillende gels die een thermisch effect hebben. Koud en warm. Deze worden aangebracht door middel van bindweefselmassage dat ervoor zorgt dat de ingrediënten diep in de huid doordringen en de plaatselijke doorbloeding en de lymfedrainage gestimuleerd wordt.

BEAUTY VIBES

BIO SLIMMING BIJ BEAUTY VIBES
BIO SLIMMING BIJ BEAUTY VIBES

Beauty Vibes is een salon in Amsterdam, gevestigd op het KNSM-eiland, die wordt gerund door Gorjana. Zij is gespecialiseerd in detox behandelingen die in direct verband staan met afslanken. Daarnaast voert zij ook de schoonheidsbehandelingen uit die je van een salon mag verwachten. Zoals het verven van de wimpers en wenkbrauwen, speciale anti-aging gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen.

MIJN ERVARING MET BIO SLIMMING

BIO SLIMMING BIJ BEAUTY VIBES

Bij binnenkomst was het heerlijk warm in de salon en rook het er naar etherische oliën dat ervoor zorgde dat ik meteen ontspannen raakte. Ook Gorjana maakte een ontspannen indruk en liet me helemaal vrij in wat ik prettig vond. Veel kletsen of lekker ontspannen liggen. Ik koos voor het laatste.

We begonnen met het maken van foto’s zodat het verschil goed te zien zou zijn. Ik heb besloten deze foto’s niet online te plaatsen. Toch iets te privé. Ze zijn namelijk redelijk naakt en onflatteus.
Vervolgens begon de behandeling door middel van het inwrijven van de gels. De eerste fase is de ‘warme fase’ en voelde heerlijk aan. De massage was prettig en ook het wrappen vond ik fijn. Het hoefde namelijk niet zo strak en voelde aangenaam aan. Dit moest een halfuur inwerken en ik mocht in een badjas, onder een dekentje heerlijk liggen.

BIO SLIMMING BIJ BEAUTY VIBES
BIO SLIMMING BIJ BEAUTY VIBES

Hierna begon de volgende fase. Namelijk de ‘koude’ fase. Deze gels bevatten oliën die een koude ervaring in het lichaam gaven. Ook deze keer werd ik ingesmeerd en lekker gemasseerd.
Ik was een beetje bang voor het hele koude gevoel, want het was buiten ook erg koud die dag.
Maar het viel me alles mee. Het verschilt per persoon hoe koud het aanvoelt. Maar je moet er rekening mee houden dat het in je lijf echt koud wordt en je de hele dag wat rillerig kan zijn.
Ik had hier gelukkig geen last van. Het was meer een prettige tinteling, alsof ik iets gebruikte met mint of eucalyptus.
Vervolgens moest dit ook intrekken waarna ik klaar was.

BIO SLIMMING BIJ BEAUTY VIBES

Nu gaat het er natuurlijk om of ik resultaten heb gezien. Zo op het blote oog zag ik niet zozeer resultaten maar op de voor- en na foto’s zag ik wel enig verschil. Vooral op mijn rug en bij mijn heupen en dijen.
Het gaat om een paar milimeter. Gorjana gaf al aan dat ik een heel stevige huid heb (iets wat heel goed is! Waardoor ik minder snel last krijg van huidveroudering), maar waardoor de behandeling dus ook minder zichtbaar is. Mensen met veel cellulitis of een slappe huid hebben meer baat bij deze behandeling.
Desalniettemin heb ik van de behandeling genoten en zal ik zeker terugkomen in de toekomst wanneer de zwaartekracht toch gaat winnen ;-).

PRIJZEN EN CONTACT

Benieuwd naar de behandeling of naar de salon? Meer informatie vind je op de website van BeautyVibes. Hier vind je ook het adres en de contact gegevens om een afspraak te maken!

Prijs:

  •  Bioslimming 60 minuten v.a. €98

Dit artikel bevat diensten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May