Het is weer tijd voor een superleuke Give away! Deze Starskin Winactie mag je niet missen. Je kunt namelijk vier van mijn favoriete sheetmasks winnen ter waarde van €40! Kijk snel verder. 

Winactie starskin sheet maskers

STARSKIN

STARSKIN®  is inmiddels wel een bekend merk. Het is gecreëerd op basis van de kennis van dermatologen en schoonheidsspecialisten en is wordt geproduceerd in Korea. .Een verbluffend perfecte teint. Een gezonde, stralende gloed, alsof de huid van binnenuit verlicht wordt. Iedere vrouw vraagt zich af wat de beauty geheimen zijn van de glamoureuse filmsterren die over de rode loper flaneren. Nou, dat is volgens het merk dus Starskin. Hiermee worden Hollywoods beste geheimen onthuld.
Niet geheel onbelangrijk: Alle producten zijn vrij van parabenen, siliconen, sulfaten, minerale oliën en chemische kleurstoffen. Verder is het merk OOK nog eens gecertificeerd cruelty free ♡ Wil je meer maskertjes zien? Die heb ik ook voor je geprobeerd en vind je op deze pagina.

WINNEN?

Dat kan! De winactie wordt via instagram gehouden. Je moet dus wel een Instagram account hebben.
Het enige dat je hoeft te doen is mijn Instagram en die van Starskin volgen en twee vriendinnen taggen. Dus wie weet zit jij volgende week wel even een keiharde lekkere me-time avond te houden!
Klik op de foto hieronder om mee te doen!

SUCCES!

May