Deze parfum stond al heel erg lang op mijn wishlist. Tom Ford – Neroli Portofino, eindelijk heb ik hem. En omdat dit momenteel mijn verslaving is ga ik het uiteraard met jullie delen. Het leuke is, het is een uniseks parfum. Je kunt hem dus delen, maar dat doe ik zelf niet ;-). Lees je mee?

TOM FORD

MY NEW ADDICTION: TOM FORD - NEROLI PORTOFINO

Tom Ford is een Amerikaans mode ontwerper. En niet onbelangrijk, een knappe man! Echt. Hij is van alle markten thuis, denk aan de fashion wereld, maar ook zit hij in de filmwereld.
In het verleden heeft Tom Ford bij Gucci gewerkt als designer en is gegroeid naar creative director van Yves Saint Laurent. In 2005 begon hij zijn eigen merk, hij begon vooral met zonnebrillen en is in samenwerking met Estée Lauder een beauty collectie begonnen.
Natuurlijk heb ik meer artikelen over Tom Ford producten geschreven.

MY NEW ADDICTION: TOM FORD - NEROLI PORTOFINO

NEROLI PORTOFINO

Deze Eau de Parfum van Tom Ford heet dus Neroli Portofino en is een uniseks geur die gedragen kan worden door vrouwen zowel als mannen. Het is een citrusgeur en komt vooral tot haar recht met warm weer.
De basisnoot is amber, de hartnoot Afrikaanse oranjebloesem en de topnoten zijn bergamot en mandarijn.
De flacon is lekker Tom Ford qua vormgeving en heeft een prachtige blauwe kleur. De geur is namelijk geïnspireerd op de koele bries, het sprankelende, heldere water en het weelderige gebladerte van de Italiaanse Rivièra. Sounds amazing!

MY NEW ADDICTION: TOM FORD - NEROLI PORTOFINO
MY NEW ADDICTION: TOM FORD - NEROLI PORTOFINO

Zoals je wellicht al op de foto’s hebt kunnen zien is dit een flacon van 30ml. Er zijn grotere flacons verkrijgbaar. Maar doordat je maar weinig nodig hebt en de geur de hele dag goed blijft ruiken, doe je ook ontzettend lang met de 30ml variant.

De geur heb ik ooit ontdekt in een winkel en ik was meteen verslaafd. Ik heb de geur aangebracht en heb de hele dag aan mezelf zitten ruiken. Zó lekker. Normaal ben ik niet erg van de uniseks geuren. Maar deze geur heeft niets ‘mannelijks’ vind ik. Sowieso ben ik gek op de geur van neroli, dus dat zal voor mij de doorslag wel zijn geweest. De bergamot is ook goed te ruiken en de fruitige en bloemige noten komen ook prettig door in de geur. Het doet me denken aan de zomer en aan vakantie.
Ook al is de geur juist geschikt voor de zomer, ik draag hem al vanaf januari. Makes me happy!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

MY NEW ADDICTION: TOM FORD - NEROLI PORTOFINO

Tom Ford is  verkrijgbaar bij Notino. Dit is een webshop waar je vrijwel alle parfum kunt vinden met aantrekkelijke prijzen. Denk even aan 1500 merken en 5500 producten op voorraad. Genoeg keuze dus als je iets zoekt voor jezelf, je partner of iemand anders die een parfum cadeau verdient. En, goedkoper dan de parfumerie!
Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen dus!

Prijs:

  • Tom Ford – Neroli Portofino €91.10 (30ml)

$

May