Tijd om jezelf eens even lekker in de watten te leggen. Starskin VIP is namelijk net nieuw en is speciaal gericht om jou de Cream de la Crème te geven op het gebied van sheetmaskers. Kijk je mee?

STARSKIN

Starskin Cream de la Creme Sheet masker

STARSKIN®  is inmiddels wel een bekend merk. Het is gecreëerd op basis van de kennis van dermatologen en schoonheidsspecialisten en is wordt geproduceerd in Korea. .Een verbluffend perfecte teint. Een gezonde, stralende gloed, alsof de huid van binnenuit verlicht wordt. Iedere vrouw vraagt zich af wat de beauty geheimen zijn van de glamoureuse filmsterren die over de rode loper flaneren. Nou, dat is volgens het merk dus Starskin. Hiermee worden Hollywoods beste geheimen onthuld.
Niet geheel onbelangrijk: Alle producten zijn vrij van parabenen, siliconen, sulfaten, minerale oliën en chemische kleurstoffen. Verder is het merk OOK nog eens gecertificeerd cruelty free ♡ Wil je meer maskertjes zien? Die heb ik ook voor je geprobeerd en vind je op deze pagina.

VIP: INSTANTLY RECOVERING MASK

Starskin Cream de la Creme Sheet masker

De nieuwe maskers van Starskin zijn de VIP maskers. Dit Cream de la Crème Instantly Recovering Sheet Mask bestaat uit twee lagen.
De binnenkant is doordrenkt met 18 gram van een uitzonderlijke ultra-geconcentreerde, luxueuze crème. De buitenste laag dient als een beschermlaag. Door deze laag werkt de crème veel effectiever dan het aanbrengen van. een reguliere crème.
Dit Recovering masker zorgt ervoor dat de droge en uitgeputte huid weer wordt voorzien van een halve pot crème in één behandeling.
Dit masker bevat Shea boter dat de huid voedt en herstelt, Cocoa dat de doorbloeding stimuleert en de celherstel verhoogt om de huid te verjongen en Tomaat dat de cellen van binnenuit herstelt door de krachtige antioxidant.

VIP: AGE PERFECTING MASK

Starskin Cream de la Creme Sheet masker

Het andere nieuwe masker is de Cream de la Crème Age Perfecting Sheet Mask en werkt exact hetzelfde als het andere sheetmasker. Dit masker is alleen specifieker gericht op de anti-aging van de huid. Zo wordt de huid verzacht, verjongt en gehydrateerd.
In dit masker vind je Shea boter dat de fijne lijntjes en rimpels vermindert, Aziatische waternavel; dit bevat triterpenoïden dat de collageenproductie stimuleert en Ginseng bevat antioxidanten en VitamineB om rimpels en huidverkleuring te voorkomen.

GEBRUIK

Starskin Cream de la Creme Sheet masker

De maskers zijn anders in gebruik omdat het uit twee lagen bestaat. Een binnenlaag dat met crème is volgestopt en een buitenste, wat hardere, laag dat voor ervoor zorgt dat de crème goed in de huid komt.
Ik moet zeggen dat ik de maskers van Starskin altijd heel erg fijn vind. Makkelijk in gebruik en ik merk zeker met dit masker direct resultaat. Mijn huid voelt echt zachter, meer gehydrateerd en voller aan.

Starskin Cream de la Creme Sheet masker

Na het masker hoef ik niet eens een crème aan te brengen. Vaak doe ik dit wel na een uurtje. Omdat het serum dan zo in mijn huid is getrokken dat het wel nodig is om een crème aan te brengen. Maar nu dus helemaal niet!
Zoals wordt omschreven voelt het echt alsof je een halve pot crème op je gezicht hebt gekwakt. Heerlijk!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Starskin Cream de la Creme Sheet masker

De producten van Starskin zijn allemaal verkrijgbaar bij Douglas.

Prijs:

  • Starskin VIP: Cream de la Crème Sheetmaskers €15.55 per stuk

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May