De nieuwste NARS collectie werd gelanceerd in het Conservatorium hotel, waar ik als lucky one bij mocht zijn. De Nars lente collectie straalt niet alleen vrolijkheid en kleur uit maar is daarnaast heel veelzijdig. In het artikel vind je het blush palette, het oogschaduw palette en de nieuwe lippies.

NARS

DE NIEUWE NARS LENTE COLLECTIE

NARS is een van Frans oorsprong make-up en skincare merk opgericht door make-up artist en fotograaf Francois Nars. Hij vindt dat de vrouw make-up niet als masker moet gebruiken maar dat zij erdoor moet gaan ‘shinen’. De bestesellers van dit merk zijn dan vooral de producten uit de Orgasm collectie!
NARS wordt verkocht bij de Bijenkorf. Sowieso online, maar ook kun je terecht in Amsterdam, Rotterdam en in Utrecht bij de counter voor advies en zelfs make-overs. Uiteraard heb ik meer artikels over NARS geschreven!

DE NARS LENTE COLLECTIE

FEVER DREAM OOGSCHADUW PALETTE

DE NIEUWE NARS LENTE COLLECTIE

De verpakking ziet eruit als een kleuren explosie. En dat is precies wat je in het palette vindt. De 12 ‘vlammende’ kleuren met verschillende finishes: matte, glanzend en glinsterend, geeft je een stralende look.
Let op, dit palette is limited edition!

DE NIEUWE NARS LENTE COLLECTIE
DE NIEUWE NARS LENTE COLLECTIE

De poeders in dit palette zijn zoals ik gewend ben van de NARS oogschaduw. Ze hebben bijna geen fall-out en zijn super goed gepigmenteerd.
Wat leuk is aan dit palette is dat je er alle kanten mee op kan. Ga voor een nude lookje of pak juist een vlammende smokey-eye look. Het kan allemaal!

EXPOSED CHEEK PALETTE

DE NIEUWE NARS LENTE COLLECTIE

Yep, I am deeply in love met dit Cheek Palette. Het belooft een intense kleur, vol pigment en weergaloze kleurlevendigheid. De zes poeders kunnen gebruikt worden voor de wangen én lippen. Bovenin vind je ook nog een heerlijke highlighter met een parelmoeren glans. Ook dit palette is een limited edition.

DE NIEUWE NARS LENTE COLLECTIE
DE NIEUWE NARS LENTE COLLECTIE

Ik ben vooral gek op de peachy blush kleuren. Ik vind ze heerlijk en ze staan prachtig op een iets gebruinde huid. Perfect voor de zomer dus. Ook de highlighter vind ik zalig. Doordat de textuur meer neigt naar cream to powder heb je geen glitters in de highlighter, maar geeft het echt een glow.
Door de textuur blenden de tinten ook heel fijn in de huid!

FEVER DREAM GLOSS

DE NIEUWE NARS LENTE COLLECTIE
DE NIEUWE NARS LENTE COLLECTIE

Tot slot de nieuwe Fever Dreams Lipgloss. Deze is in vijf tinten verkrijgbaar.
Op de foto’s hierboven zie je de Fever Dreams in de kleur ‘Redemption’ (lichtroze) en de normale Lipgloss in de kleur ‘No Regrets’ (mauve-achtig).

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

DE NIEUWE NARS LENTE COLLECTIE

NARS is te koop bij de Bijenkorf. Natuurlijk kun je alles online shoppen, maar als je wilt weten welke kleuren je nodig hebt (wel handig met huidproducten) dan kun je het beste even de Bijenkorf binnen stappen. De make-up artists van de NARS counters kunnen je trouwens altijd adviseren of helpen met het kiezen van de juiste producten.

Prijzen:

  • NARS – Fever Dream Eyeshadow Palette €55
  • NARS – Exposed Cheek Palette €49
  • Fever Dreams Lipgloss €25
  • Lipgloss €25

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May