Een gezonde levensstijl is iets dat iedereen wel wil bereiken. Voedingssupplementen die een aanvulling bieden op jouw maaltijden zijn daarbij perfect. De Holy Basil Kruiden Supplementen zorgen voor minder stress, meer focus en helderheid en verbetert het geheugen. Lees je mee?

VITAA.NL

Vitaa.nl is een super interessante webshop dat wordt gerund door een gepassioneerd team. De webshop richt zich op de man en vrouw die zich bezig houden met een gezonde lifestyle, prestaties willen verbeteren of anderszins hun leven een positieve verandering willen geven door het nemen van supplementen.
Zo kun je er onder andere terecht voor CBD producten, nootropics, medicinale paddenstoelen, voedingssupplementen, vitamines & mineralen. Als je geïnteresseerd bent in een gezonde levensstijl waarbij natuurlijke supplementen een goede aanvulling bieden, dan moet je zeker even een kijkje nemen.

KRUIDEN SUPPLEMENTEN

Je bent vast wel bekend met voedingssupplementen. Dit zijn middelen die aanvulling bieden op je dagelijkse gezonde en evenwichtige voeding. De kruiden supplementen die te koop zijn bij Vitaa.nl zijn volledig natuurlijk en zijn bekend uit de Ayurveda.

HOLY BASIL ALIVE

De Holy Basil Alive kruiden supplementen zijn volledig biologisch, vegan, raw, gefermenteerd en gevriesdroogd. Iedere capsule bevat heilige basilicum en citroenmelisse dat zorgt voor een goede darmflora maar het allerbelangrijkste voor mij: de citroenmelisse heeft een kalmerend effect.
De supplementen zijn geschikt voor emotionele stress, sociale angst, focus en helderheid, een verbeterd geheugen en biedt dus een gezonde moderne levensstijl.

Zelf kan ik absoluut supplementen gebruiken die de stress verminderen. Wat ik vooral fijn vind aan deze kruiden supplementen is dat ze volledig biologisch zijn. Hierdoor weet ik zeker dat er geen gekke ingrediënten mijn lichaam binnenkomen.
Zoals je hierboven ziet heb ik de capsule opengemaakt om te laten zien hoe de inhoud eruit ziet.
Natuurlijk zijn er nog veel meer soorten supplementen. Zo zijn ze er onder andere tegen ontstekingen, een verhoogde energie en fysieke stress.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

De  Supplementen zijn verkrijgbaar bij Vitaa.nl. Uiteraard vind je hier ook andere producten die bijdragen aan een fijne en gezonde levensstijl. Kijk gerust eventjes rond!

Prijs:

  • Holy Basil Alive (60 capsules) €32.95

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review + $

May