Deze zomer zijn er weer twee nieuwe limited editions van de Davidoff Cool Water eau de toilette voor mannen en vrouwen.
De geur die iedereen wel kent en die al jaren ontzettend populair is. Kijk je mee?

DAVIDOFF

ZOMERSE GEUREN: DAVIDOFF COOL WATER

Iedereen kent het merk Davidoff wel denk ik. Ik ken het nog van vroeger, in de jaren ’90 a ’00 was de Cool Water geur mega populair. En dat is ‘ie nog steeds.
Davidoff is een Zwitsers familiebedrijf en de eigenaar is Zino Davidoff. Het is eigenlijk een lifestyle brand, het verkoopt namelijk niet alleen geuren maar ook horloges, brillen, koffie en cognac.
Meer informatie over Davidoff vind je op de website.

ZOMERSE GEUREN: DAVIDOFF COOL WATER

DAVIDOFF COOL WATER EAU DE TOILETTE

De Cool Water Eau de Toilette is dus al jaren bekend bij iedereen. Maar wist je ook dat ze verschillende edities hebben van deze lijn?
De nieuwe limited edition is de Davidoff Cool Water Summer Edition voor mannen en ook eentje voor vrouwen. De frisse geur zit dus in een nieuw jasje!

ZOMERSE GEUREN: DAVIDOFF COOL WATER
ZOMERSE GEUREN: DAVIDOFF COOL WATER

De Cool Water Woman Summer Edition is een bloemige-fruitige geur met een geurnoot van meloen die wordt opgefrist door koele muntblaadjes.
De kenmerkende geur van de delicate lelietjes-van-dakeb contrasteert met het rijke en sensuele geurspoor van orris-wortel.
Oké, ik had ook geen idee wat een orris-wortel is maar het blijkt een iris soort te zijn. Ik moet zeggen dat de geur vrijwel exact hetzelfde ruikt als het originele maar net iets bloemiger en sensueler. De flacon is ook goed herkenbaar als de originele flacon.

ZOMERSE GEUREN: DAVIDOFF COOL WATER
ZOMERSE GEUREN: DAVIDOFF COOL WATER

De Cool Water Man Summer Edition is een geur met een sprankelend mandarijnakkoord met een helder hart van munt. Dit geeft het parfum koelte en intensiteit. De basisnoot is sandelhout (lekker) dat weer kracht geeft aan de frisse citrusgeur.
Als ik eerlijk ben vind ik de mannengeur lekkerder dan de vrouwengeur. Maar misschien komt dat omdat ik van wat zwaardere en houtige geuren houdt.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

ZOMERSE GEUREN: DAVIDOFF COOL WATER

Davidoff is verkrijgbaar bij verschillende parfumerieën en warenhuizen. Zo vind je de geur onder andere ook bij Douglas.

Prijzen:

  • Davidoff Cool Water Woman Summer Edition €26.99
  • Davidoff Cool Water Man Summer Edition €26.99

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May