ME & MATS is echt een feelgood merk. Denk aan avondjes voor jezelf met heerlijke geurkaarsen, thee, chocola en een lekkere douche met luxe producten. Dat is ME & MATS. Ik heb de geurkaars en de showerfoam in dit artikel uitgelicht. Lees je mee?

ME & MATS, NIEUW FAVORIETJE

ME & MATS

Het merk Me&Mats is een heerlijk feel good merk. Het uiterlijk maakt mij in ieder geval al blij. Vrolijk en luxe.
Toch heeft de naam een verdrietig kantje. Mats is namelijk het overleden zoontje van de founder van het merk. Door deze gebeurtenis is zij meer gaan beseffen dat je van de kleine dingen moet genieten.

De filosofie door Me&Mats zelf:

Me&mats is a ‘whenever, wherever brand with a mission’. Our mission is to offer those special must-have-feel-good items; the ones that make you feel pretty. Accessories that bring a sparkle to your life! Appealing to all senses, the me&mats products are designed to create true Happy Moments. With their bright colours, soft and comfortable feel, and lasting flowery smell, the me&mats collection puts a smile on your face: wherever, whenever, and no matter how busy we are.

GEURKAARS EN LUCIFERS

ME & MATS, NIEUW FAVORIETJE

De geurkaars die je hier ziet is er eentje uit de ‘Luxury Scented Candle’ collectie. Met het mooie design, het prachtige doosje en de cute lucifers is de Gold Tigra bijna zonde om te gebruiken..
Wat ook erg fijn is, is dat de kaarsen gemaakt zijn van soja wax én geheel vegan zijn.
De geur is dé signature geur en bevat pompelmoes, patchoeli en watermeloen.
Een lekkere frisse geur maar toch zwoel. Hij is HEERLIJK. En eerlijk gezegd, de lucifers gebruik ik niet. Die dienen als decoratie.

SHOWERFOAM

ME & MATS, NIEUW FAVORIETJE

Vervolgens door naar de Showerfoam. Dit is, net als de geurkaars, de Gold Tigra. En heeft natuurlijk dezelfde fijne geur als de geurkaars.
Ik vind overigens de verpakking zo leuk dat ik het bijna als decoratie wil gebruiken in mijn badkamer en woonkamer.
Maar ik vind de showerfoam ook heerlijk om te gebruiken. Het is inderdaad een goed schuimende foam, als deze in aanraking komt met het lichaam dan komt de geur goed vrij. I love it. Ik zou hier ook wel een soort bodylotion van willen zien!

PRIJZEN EN VERKRIJGBAARHEID

ME & MATS, NIEUW FAVORIETJE

Me & MATS is verkrijgbaar in Nederland bij onder andere bol.com. Ook kun je de producten shoppen via de website van Me&Mats zelf. Hier vind je natuurlijk ook alle informatie over het merk en de producten zelf!

Prijzen:

  • Me & Mats Geurkaars + Lucifers €23.95
  • Me & Mats Showerfoam €8.95

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review 

May