Wie kent het merk Kevin Murphy? Zo nee, dan moet je het echt leren kennen. Niet alleen is het merk zeer diervriendelijk, maar zien de producten er fantastisch uit en ruiken ze heerlijk. Ik heb ze natuurlijk zelf getest, lees je mee?

KEVIN MURPHY

Het merk Kevin Murphy is verkrijgbaar bij Haarshop.nl en daar heb ik deze producten dus ook vandaan.
Kevin Murphy is een kapper en komt van Australië. Zoals ik al eerder aangaf is het merk sterk tegen dierproeven en doen hier dan dus absoluut niet aan.
De producten van het merk worden gemaakt van ingrediënten die eigenlijk worden gebruikt voor skincare. Klinkt al erg interessant.
Ik probeerde de hydraterende shampoo, conditioner en serum van het merk en laat je hieronder zien wat ik ervan vond.

SHAMPOO & CONDITIONER HYDRATE.ME

First of all, wat een super leuke verpakkingen! De flessen lijken vrij klein, dit vond ik dan. Maar het bevat 250ml en dat is helemaal niet weinig. Best veel zelfs. Don’t let it fool you.
De kleuren vind ik ook leuk! Maar goed, het gaat natuurlijk om de inhoud.
Haarshop.nl zegt het volgende over de shampoo en conditioner:

Shampoo: De naam zegt het al, deze shampoo voedt het haar met hydraterende ingrediënten. Het bevat onder andere zijde, waardoor het haar zacht en gevoed wordt. Kakadu plum, een vrucht uit het Australische regenwoud bevat een hoge hoeveelheid vitamine C, dit bevordert de flexibiliteit van het haar. De shampoo geeft glans aan het haar en maakt het soepeler.

Conditioner: HYDRATE-ME.RINSE is een diep hydraterende conditioner voor droge en normale, gekleurde haartypen.
Deze conditioner bevat kakadu plum, een vrucht uit het Australische regenwoud dat een hoge concentratie vitamine C bevat. Dit bevordert de flexibiliteit van het haar. Sleutelbloem trekt vocht in het haar, waardoor het diep gehydrateerd wordt. Perfect in combinatie met HYDRATE-ME.WASH.

Ten eerste vind ik de shampoo & conditioner heerlijk ruiken. Dat is namelijk altijd het eerste dat ik doe bij producten. Ruiken.. Haha!
De shampoo schuimt ook erg veel en dat vind ik fijn! Ik hou van schuimende shampoos, het voelt niet alleen fijn maar je weet zo ook precies wat je wel en niet hebt gewassen (als je veel haar hebt, dan snap je me).
De conditioner heb ik erna gebruikt. Er stond nergens dat ik het moest laten intrekken, maar dat heb ik lekker toch gedaan. Ik merkte trouwens bij het aanbrengen al meteen dat mijn haar direct zachter aanvoelde.
Na het uitspoelen en het drogen van mijn haar is mijn haar inderdaad écht zachter en minder pluizig. Ik heb mijn haar bewust aan de lucht laten drogen en er zat geen pluisje in!
Deze producten blijf ik dus sowieso gebruiken.

TREAT.ME.ELIXIR

Ik ben gek op serums. Dus wilde ik deze Treat.Me.Elixir ook proberen.  De Treat.Me collectie is gebaseerd op ingrediënten die gebruikt worden in skincare. Het serum bevat extracten van de suikerriet, Alpha Hydroxyl zuren (AHA) en andere krachtige antioxidanten oxidatie halt toe te roepen. Denk aan de ELIXIR FLACON als de magie – de kracht achter vocht en sterkte.
Klinkt goed!

Het is dus een elixir. Deze gebruik je na het wassen van je haar en breng je aan in handdoek droog haar.
De geur van het elixir is fijn. Ik heb alleen de neiging om teveel te gebruiken.. Je hebt maar erg weinig nodig om door het hele haar te verdelen.
Ik merk, zoals ik al aangaf in het shampoo gedeelte, dat mijn haar echt gehydrateerder is en zeker minder pluist.

PRIJZEN & VERKRIJGBAARHEID

Kevin Murphy is verkrijgbaar bij Haarshop.  Ik moet zeggen dat ik zelf erg hebberig wordt als ik alle producten van het merk bekijk. Ze zien er namelijk allemaal zo super leuk uit!
Dit was trouwens de eerste keer dat ik iets van dit merk probeerde. En ik ga er zeker meer proberen want ik ben fan!

Prijzen:

  • Treat.Me.Elixir (50ml) €48.75
  • Hydrate.Me.Wash (250ml) €26.50
  • Hydrate.Me.Rinse (250ml) €26.50

$

May