Benefit Cosmetics zit nooit stil. Het Brow Zings Pro Palette is laatst uitgekomen, een musthave voor alle brow freaks! Verder vind je in dit artikel ook de nieuwe kleur van Precisely my Brow en de translucent poeder Mr. Feel Good. Kijk snel verder!

BENEFIT COSMETICS

NIEUWE BENEFIT GOODIES: BROW ZINGS PRO PALETTE

Het merk Benefit heeft de laatste jaren een enorme sprong gemaakt in Nederland. Vrijwel iedereen kent het inmiddels, en zo niet dan moet je toch echt eventjes kijken naar de pareltjes die ze verkopen in mijn eerdere reviews.

Het merk is te herkennen aan de mooie, vrolijke kleurtjes. Ik hou ervan

Het merk is in 1976 ontstaan in San Francisco en heeft de bekende vrolijke en superleuke uitstraling die je niet kunt missen. Vooral pastel kleurtjes. Ik hou ervan. De meest populaire producten zijn onder andere de wenkbrauw producten. Maar de concealers zijn ook heerlijke producten!

NIEUWE BENEFIT GOODIES: BROW ZINGS PRO PALETTE

BROW ZINGS PRO PALETTE

De nieuwste musthave van Benefit is het Brow Zings Pro Palette. Een compact palette met heel veel mogelijkheden. Het bevat namelijk vier wenkbrauwpoeders om de wenkbrauw op te vullen en vorm te geven en drie wenkbrauw-waxen om de brow te definiëren.
Verder bevat het twee penseeltjes: Eentje met een schuine zijde om de was heel precies aan te brengen, een plat penseel om de poeder goed aan te brengen en natuurlijk een wenkbrauw borsteltje.
Het palette is in twee tinten verkrijgbaar, de Light-Medium en de Medium-Deep. In deze review zie je de laatste.

NIEUWE BENEFIT GOODIES: BROW ZINGS PRO PALETTE
NIEUWE BENEFIT GOODIES: BROW ZINGS PRO PALETTE
NIEUWE BENEFIT GOODIES: BROW ZINGS PRO PALETTE

Toen ik dit palette binnen kreeg was ik super excited. Ik ben namelijk echt een brow freak en gebruik altijd al de Benefit producten voor mijn brows.
Ik gebruik de wax én de poeder tegelijk. Ik breng eerst de wax aan om de onderste lijn goed strak te krijgen en daarnaast werkt het als een soort primer waardoor de poeder goed blijft zitten.
De poeder gebruik ik daarna en daarvan gebruik ik ook alle kleuren. Van licht (vanaf mijn neus) tot steeds donkerder.  Strakke brows!
Ik moet zeggen dat ik soms nog wel eens de Precisely my Brow gebruik om de onderste rand nog iets strakker te krijgen.

De Precisely My Brow gebruik ik al jaren! Maar er zijn nieuwe kleuren beschikbaar. Namelijk de halve kleurtjes.
Voorheen gebruikte ik de 3 en de 4 en nu is er dus een 3.5 aanwezig de .5 staat voor neutraal! Ook is de .75 er nu en die heeft een meer warme tint.

DR. FEEL GOOD POEDER

Tot slot de Dr. Feel Good Poeder. Deze is terug van weggeweest! Het is een transparante fixatie poeder dat de glans laat verdwijnen en geen dikke poederlaag op de huid achterlaat.
Het vermindert dus glans, fixeert de make-up, voelt licht aan en geeft een matte, natuurlijke finish op de huid. Het houdt de talgproductie tot wel 12 uur onder controle. Perfect for the greasy skintypes.
Ook niet onbelangrijk: Geen flashback met flits!

Ik gebruik eigenlijk alleen nog maar transparante poeders omdat dit simpelweg een veel meer natuurlijk resultaat geeft. Geen cakey-effect dus.
Ik heb vooral met mooi weer een vrij glanzende huid en daarom leek mij deze poeder een uitkomst. Het is een goede poeder die fijn en natuurlijk aanbrengt door de hele fijne poederdeeltjes. Het voelt inderdaad licht aan, ik heb niet het gevoel dat ik poeder draag. Fijn is het dat ik de poeder aan kan brengen zonder make-up en mét make-up.
Ik moet het wel na een paar uurtjes bijwerken, de hitte kan niet op tegen de 12-urige talgproductie. Maar door de toegevoegde applicator neem je het doosje gemakkelijk mee.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Benefit Cosmetics is te koop bij Douglas, sommige locaties hebben zelfs helemaal een Benefit Bar waar je je kunt laten adviseren, opmaken en de juiste kleuren kan uitkiezen samen met een Benefit Professional. Natuurlijk kun je de producten ook via de webshop van Douglas kopen.

Prijzen:

  • Brow Zings Pro Palette €43.83
  • Precisely my Brow €28.35
  • Dr. Feel Good Poeder €30.41

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review & affiliaties

May