Sleek make-up is nu te koop bij Douglas! En dat is fijn. Het is namelijk een merk met hoge kwaliteit producten én super betaalbaar!
In dit artikel laat ik je een paar glowy musthaves zien! Kijk je mee?

SLEEK MAKE-UP: NU BIJ DOUGLAS

SLEEK MAKE-UP

Grote kans dat je het merk Sleek al kent. Ik kende het al jaren, maar nu is het te koop bij Douglas! En dat is fijn, heel fijn. Denk: Geen verzendkosten fijne prijsjes.
Het merk Sleek MakeUP is al geboren in 1985 in Oost Londen. Dat is ook mijn geboortejaar, leuk! Inclusiviteit en diversiteit heeft altijd op nummer 1 gestaan bij dit merk. Het staat bekend om het leveren van trendy producten van hoge kwaliteit.

IDIVINE EYESHADOW PALETTE: ALL NIGHT LONG

SLEEK MAKE-UP: NU BIJ DOUGLAS

Dit iDivine Eyeshadow Palette: All Night Long is één van de legendarische producten van het merk. Het palette bevat maar liefst 12 intens gepigmenteerde langdurige, boterzachte en verblindende oogschaduwen op basis van mineralen. Aldus Sleek zelf.
Het palette is in verschillende kleuren combinaties te verkrijgen zodat je voor iedere gelegenheid de perfecte look kunt creëren. Ieder palette bevat matte én metallic kleuren.

SLEEK MAKE-UP: NU BIJ DOUGLAS
SLEEK MAKE-UP: NU BIJ DOUGLAS

Ik vind dit palette persoonlijk het mooist. Uit deze kleuren kun je namelijk een heel natuurlijke look maken, een knallende look en een sexy glowy look.
De metallic tinten vind ik prachtig om de ogen mee te accentueren en de matte poeders zijn goed gepigmenteerd en brengen daardoor ook mooi aan. Als je benieuwd bent naar een eyeshadow look van dit palette, houd mijn instagram dan in de gaten 🙂

FACE FORM CONTOURING

SLEEK MAKE-UP: NU BIJ DOUGLAS

Het Face Form Contouring Palette is volgens het merk alles dat je nodig hebt voor een perfect gevormde look met heldere highlights. Het is een boterzachte poedervorm en heeft een opbouwende structuur waardoor je het zo licht of zo zwaar kunt maken als dat je het zelf wil.

SLEEK MAKE-UP: NU BIJ DOUGLAS
SLEEK MAKE-UP: NU BIJ DOUGLAS

Ik was eerlijk gezegd positief verrast over dit palette. Vaak doen contouring palettes niet veel voor mij vanwege mijn huidtint. Ik zie dan vrij weinig van de contour poeder. Deze is super goed gepigmenteerd, goed blendbaar waardoor er geen vlekken komen en de blush en highlighter geven ook een mooi effect. Ik gebruik dit pallet nu al een week en ben er serieus erg tevreden over! Ook een erg fijn formaat om mee te nemen in je handtas voor een touch-up.

HIGHLIGHTER LIQUID ELIXIR

SLEEK MAKE-UP: NU BIJ DOUGLAS

Ik ben een fan van liquid highlighters. Deze Liquid Elixir Higlighter is verkrijgbaar in 3 tinten. Dit is de Poppin’ Bottles (Champagne).
De druppels zijn pure highlights en kunnen aangebracht worden op bijvoorbeeld de jukbeenderen, de cupidoboog van de bovenlip en op andere ‘highlight’ spots.
Ook kan deze liquid highlighter worden gemengd met de foundation voor een mooie glowy look.

SLEEK MAKE-UP: NU BIJ DOUGLAS
SLEEK MAKE-UP: NU BIJ DOUGLAS

Ik vind Liquid Highlighters veel fijner dan poedervorm. Het is natuurlijker en geeft veel meer dat ZAZAZOOM effect. Ik gebruik het direct na het aanbrengen van mijn foundation (dus nooit bovenop een poeder).
Het blijft ook veel langer zitten bij mij dan een poeder. Deze highlighter is ook superfijn. Het blend heel goed met de huid en geeft geen vlekken.

CLEOPATRA'S KISS HIGHLIGHT PALETTE

SLEEK MAKE-UP: NU BIJ DOUGLAS

Tot slot is dit ook een pareltje. Het Cleopatra’s Kiss Highlighter Palette. Het palette is bekroond en geliefd (dat kan ik begrijpen) voor de unieke glow die het kan creëren. De tinten zijn allemaal op elkaar afgestemd en kan worden gebruikt op iedere huidtint. De textuur is een mix tussen poedervorm en een gel. Ik weet niet goed hoe ik het moet uitleggen.

SLEEK MAKE-UP: NU BIJ DOUGLAS
SLEEK MAKE-UP: NU BIJ DOUGLAS

Door de textuur is het resultaat van de highlight op de huid heel natuurlijk maar wel super glowy! Ik meng zomaar de verschillende tinten door elkaar heen. Net waar ik op dat moment zin in heb. Dat kan ook gewoon want de tinten kunnen goed met elkaar worden gebruikt. Ook bijzonder handig om mee te nemen vanwege het formaat en het spiegeltje dat erin zit!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

SLEEK MAKE-UP: NU BIJ DOUGLAS

Zoals ik in het begin van het artikel al aangaf is Sleek MakeUP nu verkrijgbaar bij Douglas.nl. Er staan nog een hoop andere mooie producten op de website. Dus neem even een kijkje en probeer wat uit. Voor de prijs hoef je het niet te laten.
Ben je benieuwd naar een look van mij in deze Sleek producten? Die verschijnt binnenkort op mijn Instagram!

Prijzen:

  • iDivine Palette €10.78
  • Contouring Face Form palette €13.88
  • Highlight Liquid Elixir €8.72
  • Highlight Palette Cleopatra’s Kiss €12.84

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review (Disclaimer)

May