De nieuwe Styletone box heeft een super leuk nieuwtje. Ze zijn namelijk samen gegaan met de Bluxbox en hebben sinds deze maand verschillende edities waaruit je kan kiezen!
In dit artikel laat ik jullie de inhoud van de januari Styletone box zien én vertel ik wat er allemaal nieuw is.

DE NIEUWE STYLETONE BOX

Inhoud nieuwe Styletone box januari

De Styletone box is nog steeds één van de goedkoopste en tegelijkertijd leukste beautyboxen die ik ken. Sinds januari 2021 is de box veranderd omdat ze zijn samengegaan met Bluxbox. Er is nu keuze uit maar liefst 3 verschillende boxen. Namelijk:

  • De Classic box: Dit is de Styletone box zoals we haar kennen met 5 producten. De prijs hiervan is in Nederland €16.95 en in België €18.95.
  • De Ultimate box: Dit is de oude Bluxbox. Deze bevat 5 producten + 4 tot 5 fullsize producten. De prijs van deze variant is €29.95.
  • De Explore box: Een kleine box met 3 producten waar je geen abonnement voor nodig hebt. Om uit te proberen of om cadeau te doen! Deze heb je al voor €9.95.

De Styletone box is altijd dierproefvrij! Yay

Wat ik zelf echt heel tof vind aan deze box is dat deze vrijwel altijd dierproefvrij is. Yay! Dat houdt dus in dat de merken die in de box verschijnen echt niet op dieren testen. Ook niet in China.
Verder past de Ultimate en de Explore box altijd door je brievenbus, handig! Benieuwd? Of wil je er meteen 1 bestellen? Dat kan op de website van Styletone.
Alle boxen worden op de tweede woensdag van de maand verzonden.

Inhoud nieuwe Styletone box januari

De nieuwe Styletone box

In dit artikel zie je trouwens de Classic box. De oude Styletone box zoals ik die ken dus. De nieuwe Styletone editie heeft als thema ‘Renew and Refresh’. Oftewel een ‘even bijkomen’ box na de drukke feestdagen en een heel gek jaar.
De box bevat producten die jouw helpt een beetje rust te geven. Kom maar op met die spa-dag.

HAARMASKER

Inhoud nieuwe Styletone box januari

Als eerst vind ik het Vitamin Hair mask van Ellips. Een nieuw merk dat ik nog niet ken.
Het merk heeft alleen maar dierproefvrije producten en dat vind ik al fijn. Dit masker is dus ook lekker cruelty-free.
Het is verrijkt met pro keratin en jojoba olie om beschadigd haar te hydrateren, repareren en verzorgen.
Verder beschermt het masker je haar ook nog tegen schade veroorzaakt door chemicaliën en teveel gebruik van onder andere een föhn, krultang of stijltang.
Lijkt me een fijn masker dus deze ga ik van de week uiteraard proberen.

€4.20

LIPPENBALSEM MET KLEURTJE

Inhoud nieuwe Styletone box januari

En daar is een favoriet merkje van mij! In de box zit namelijk de Lip Balm Natural Rose van Pixi Beauty.
Ideaal tijdens deze koude januari dagen. De balm is super voedend en is licht van gewicht. Wat ik helemaal leuk vind is de tint die de balsem aan je lippen geeft. Het is een zachte mauve/roze kleur die overeen komt met een mooie natuurlijke lip kleur en geeft je lippen daarom ook net even dat extra naast alleen verzorging. I love this one!

€8.85

OOGPADS

Inhoud nieuwe Styletone box januari

Ook fijn zijn deze Hydraterende Herstellende Eyepads van Avant Skincare. Deze pads bestaan uit actieve ingrediënten die gemaakt zijn om de fijne lijntjes en donkere kringen en wallen te verzachten.
Door de intense hydratatie worden de donkere kringen minder zichtbaar. Verder bevatten de pads collageen, hyaluronzuur en aloë vera. Perfect dus voor de hydratatie en elasticiteit van de huid rond je gevoelige ogen!

€13

CONCEALER

Inhoud nieuwe Styletone box januari

Ik moet zeggen dat deze Concealer van Hot Makeup er prachtig uitziet. Jammer is, dat hij voor mij echt te licht is. Om deze reden zijn beautyboxen niet altijd even perfect. Mocht het in mijn kleur zijn geweest had ik hem waarschijnlijk geweldig gevonden.
Het bevat namelijk argan olie en zorgt voor een volledige hydraterende dekking. De textuur van de concealer stick is ook erg fijn. Heel zacht en creamy en daardoor ook goed blendable.

€14.77

NAGELLAK

Inhoud nieuwe Styletone box januari

Tot slot nog een lekker lakje. Deze Nagellak van Paese komt uit de Classic Collection en heeft de kleur Lilac White.
Er worden twee kleuren verzonden dus het kan zomaar zijn dat jij de Dusty Nude hebt ontvangen. Ook een heel mooie kleur.
Wat fijn is, is dat deze nagellak niet schadelijk is voor je nagels en versterkt je nagel zelfs! Ze zijn ook sneldrogend. Ik ben erg benieuwd, ik ben al een tijd op zoek naar een goede nagellak die mijn nagels niet nog meer beschadigen dan dat ze al zijn!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Wil je deze box bestellen? Precies deze box is nog te bestellen, maar let op: op = op geldt hier ook. Wanneer ze op zijn kun je wel weer de box van volgende maand verwachten. Maar voor mij is dat ook nog een verrassing wat daar inzit!
Shop jouw box op de website van Styletone! Have fun.

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May