De belangrijkste supplementen voor huid, haar en nagels zitten nu allemaal in één smartfilm. Wat is een smartfilm, denk je nu waarschijnlijk. Het is een ieniemienie blaadje dat boordevol supplementen zit, en je alleen maar aan de binnenkant van je wang hoeft te leggen voordat je gaat slapen. Nieuwsgierig? Probably yes, lees dan snel verder!

PRIMINE CH.V

CHV SMARTFILM - SKINCARE TIJDENS JE SLAAP

CH.V SMARTFILM

Als eerste in de wereld heeft Primine de CH.V Anti-Aging Smartfilm uitgebracht. Deze smartfilm bevat alle belangrijke ingrediënten die jouw huid, haar en nagels nodig heeft!
Drankjes, pillen en dure crèmes zijn volgens hen nu dus onnodig. Het belooft namelijk de volgende dingen aan te pakken:

  • Anti Rimpel
  • Anti Aging
  • Strakkere huid
  • Verjonging
  • Glans
  • Sterker en dikke haar
  • Sterkere en gezonde nagels
CHV SMARTFILM - SKINCARE TIJDENS JE SLAAP
CHV SMARTFILM - SKINCARE TIJDENS JE SLAAP

De Smartfilms komen in een doosje van 30 stuks. Dit is dus voor de periode van een maand.
Het doosje ziet er mooi uit en misstaat niet op je nachtkastje. Het systeem werkt als het ware als een tissue doos. Je kunt er een film uithalen en de volgende komt naar boven.
De film zelf zit in een zakje die je openmaakt, de film is niet groter dan de vingertop van je duim. Vervolgens plak je deze aan de binnenkant van je wang voordat je gaat slapen. En de smartfilm doet zelf haar werk!

CHV SMARTFILM - SKINCARE TIJDENS JE SLAAP
CHV SMARTFILM - SKINCARE TIJDENS JE SLAAP

De Smartfilm is dus eigenlijk een vervanging van alle supplementen en/of crèmes die je gebruikt en tot nu toe weinig resultaten heeft geleverd.
Door de toegevoegde collageen verbetert het haar in elasticiteit, voeding, vocht, rimpels en tekenen van veroudering.
Omdat de Smartfilm van binnenuit werkt heeft deze veel meer effect dan een product dat je op de huid gebruikt, zoals een crème.

Ingrediënten & werking:

(Bron: Primine)

MIJN ERVARING

CHV SMARTFILM - SKINCARE TIJDENS JE SLAAP

Ik ben een sucker voor nieuwe skincare producten. En al helemaal als deze de eerste in de wereld van zijn soort zijn.
En laat dat deze Smartfilms zijn. Ik heb nog nooit een product als dit gebruikt. Natuurlijk wel in de vorm van pillen, (vieze) drankjes en huidverzorgingsproducten, maar een ‘film’ is nieuw voor mij.

Het gebruik ervan vind ik ideaal. Het kost vrijwel geen tijd en je vergeet het niet snel als je het op je nachtkastje legt.
Ik was heel benieuwd naar de smaak van de smartfilm. Het is een lekkere smaak! Dit had ik niet verwacht, veel van dit soort producten hebben toch een raar bijsmaakje. Dat heeft de film niet.
Het proeft naar mint en citroen, lekker fris dus!

Over resultaten kan ik zelf nog niet spreken, deze kun je tussen de 4 en 6 weken zien. Hoewel bij sommigen 2 weken al verschil laat zien.
Zodra ik dit een maand heb gebruikt zal ik een update geven over het resultaat!

VERKRIJGBAARHEID, PRIJS & INFORMATIE

CHV SMARTFILM - SKINCARE TIJDENS JE SLAAP

Het is heel lastig om ALLE informatie over het product in één artikel te plaatsen. Zo gebruiken ze bijvoorbeeld een collageen afkomstig uit een vis. Waarom dit interessant is moet je zelf maar even bekijken op de website van de Smartfilm. En als je via de officiële website besteld dan krijg je ook nog eens 15% korting met de code MAYCATE15
Hier kun je het pakketje ook bestellen. Ze zijn trouwens ook verkrijgbaar bij bol.com.

Prijs:

  • CH.V. Smartfilm 30 stuks €79.99 (Gratis verzending)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review (AD)
Disclaimer

May