Ben jij al aan de ‘bars’ geslagen? Super milieuvriendelijk, voordelig en lief voor je haar. De Kruidvat Natures Shampoo & Conditioner Bar bevatten avocado en biologische amandelolie. Kijk je mee?

Kruidvat natures shampoo conditioner bar

KRUIDVAT NATURES

Kruidvat Natures is de duurzame en vegan lijn van Kruidvat. Ze bevatten namelijk alleen maar biologische ingrediënten die perfect zijn afgestemd op je huid en je haar. De inhoud van de producten is goed voor het milieu, maar de verpakking ook! De flessen zijn namelijk gemaakt van 98% gerecycled materiaal en zijn hierna ook nog eens volledig recyclebaar.
De shampoos bevatten 84% ingrediënten van natuurlijke oorsprong inclusief water. De Kruidvat Natures conditioners bevatten 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong inclusief water.
De doucheproducten zijn gemaakt van 99% natuurlijke ingrediënten en geschikt voor de droge huid.
Klinkt allemaal super fijn en is te krijgen voor een leuke lage prijs ook!

KRUIDVAT NATURES REPAIR SHAMPOO BAR

Kruidvat natures shampoo conditioner bar
Kruidvat natures shampoo conditioner bar

De Kruidvat Natures Repair Shampoo Bar is een shampoo die het haar reinigt op milde wijze. Het is een herstellende shampoo en is zacht voor het haar en voor de hoofdhuid.
Hij bevat avocado en biologische amandelolie dat jouw haar intensief voedt én sterker maakt. Tegelijkertijd voelt je haar soepel, zacht en glad aan en krijgt het een mooie glans.
De bars ruiken echt heerlijk! En dit ruik je ook nog na het wassen. Het is even wennen om een shampoo bar te gebruiken, maar als je het eenmaal bent gewend dan wil je niet anders meer. Je doet namelijk ook nog eens veel langer met een bar dan met een shampoo fles.
Ook super handig is het lintje aan de bar, hiermee kun je hem ophangen aan een haakje of aan je douchekraan.

KRUIDVAT NATURES REPAIR CONDITIONER BAR

Kruidvat natures shampoo conditioner bar
Kruidvat natures shampoo conditioner bar

Jawel, hier zaten we allemaal met spanning op te wachten. Want na een shampoo bar wilden we natuurlijk ook de conditioner bar zien. En die is er nu!
De Kruidvat Natures Repair Conditioner Bar is een intensief verzorgend product en bevat hetzelfde als de shampoo; avocado en biologische amandelolie. De bar maakt het haar niet alleen sterker, maar zorgt er ook voor dat het beter doorkambaar wordt, en maakt het weer handelbaar. Deze bar is heel geschikt voor droog en beschadigd haar.
Ook deze bar ruikt heerlijk, net als de shampoo en maakt het haar inderdaad zachter, dit had ik op de een of andere manier niet verwacht. Ik vind het echt top dat ze een conditioner in een bar kunnen maken met dezelfde effecten als die van in een flacon!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Kruidvat natures shampoo conditioner bar

Het zal je vast niet verbazen, want deze bars kun je gerust bij de Kruidvat kopen. Ze liggen in de winkel, maar kunnen ook online worden aangeschaft.

Prijs:

  • Kruidvat Natures Repair Shampoo Bar €2.99
  • Kruidvat Natures Repair Conditioner Bar €2.99

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May