We zijn ons allemaal steeds meer bewust van het milieu en wat je kunt doen om een steentje bij te dragen. De Solid Conditioner is een nieuw product van Soon Natural Cosmetics en is de perfecte aanvulling op de al bestaande shampoo bars! Kijk je mee?

SKOON NATURAL COSMETICS

Skoon solid conditioner

Ik ben echt een boerin, want als ik de naam  Skoon hoor dan denk ik aan Schoon in het West-Fries (mijn dialect). Of het daarvan is afgeleid? Ik denk het niet. Maar het merk is wel Nederlands en heerlijk natuurlijk.
Zo zijn alle ingrediënten van de producten natuurlijk en wordt daarom schone cosmetica genoemd.
Het merk is diervriendelijk, vegan en heeft respect voor de planeet. Ze hebben een BDIH “Certified Natural Cosmetics” keurmerk, dus je weet dat het goed zit!

Skoon solid conditioner

SOLID CONDITIONER BAR

Na veel werk is hij er dan eindelijk! De Solid Conditioner. Het was een grote uitdaging om de juiste combinatie van vetten te vinden die op de juiste manier de verzorgende ingrediënten vrijgeven aan het haar. Het is namelijk een 100% natuurlijk product en heeft warmte en vocht nodig om deze ingrediënten vrij te geven.
De formule is licht-melkachtig, bevat geen water en conserveringsmiddelen en is daarom 100% gecertificeerd natuurlijk.

DE INGREDIËNTEN

Skoon solid conditioner
Skoon solid conditioner
  • Arganolie: Dit is ideaal voor de verzorging van het haar (het ruikt lekker ook trouwens). Deze olie bevat vitamine E waardoor het haar gezonder en sterker wordt en tegelijkertijd ook beschermt wordt tegeninvloeden van buitenaf (vervuiling maar ook zonnestraling).
  • Shea Butter: Altijd een heerlijk ingrediënt. Dit bevat namelijk vetzuren en verschillende vitamines die het haar verzorgen. Het is een natuurlijke moisturize voor het haar.
  • Gehydrolyseerde plantaardige proteïne: Dit is gemaakt van planten zoals soja, mais of tarwe en heeft hydraterende en beschermende eigenschappen. Het verhoogt de haarstreng om vocht vast te houden waardoor het een mooie glans krijgt én beter doorkambaar wordt!
  • Kokosolie: Uiteraard! een voedend, verzachtend en hydraterend ingrediënt dat zorgt voor de hoofdhuid en het haar. De olie heeft antioxidatieve eigenschappen en een hoog gehalte aan vitamine E en dat zorgt weer voor bescherming tegen zonnestralen.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Skoon solid conditioner

Skoon producten zijn verkrijgbaar via de webshop maar ook bij onder andere Erica Kruiderijen en de betere natuurwinkels. Ook kun je terecht bij drogist.nl, plein.nl en gezonderwinkelen.nl

Prijs:

  • Skoon Solid Conditioner Bar €7.95

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May