Oh, wat is het lang geleden dat ik UD heb laten zien op maycate.com! Zo leuk dat er nu een samenwerking is van Marvel x Urban Decay Cosmetics met een prachtig oogschaduw palette. Check snel voor alle swatches en looks!

URBAN DECAY

Marvel x Urban decay eyeshadow palette

Urban Decay was al jaren bekend in Amerika en sinds een aantal jaar heeft het merk Nederland ook veroverd. Dankzij de beauty bloggers en vloggers is het merk in razend tempo heel populair geworden.
Van oorsprong is het merk Amerikaans en is een onderdeel van het moederbedrijf L’Oreal en is in 1996 ontstaan.
Het merk staat bij PETA geregistreerd als diervriendelijk en er wordt dus nooit op dieren getest. Meer artikels & reviews van Urban Decay kun je hier vinden.

Marvel x Urban decay eyeshadow palette

MARVEL X URBAN DECAY COSMETICS

Deze heerlijke collectie van Urban Decay is geïnspireerd op het nieuwe team van superhelden! Namelijk onsterfelijke helden die al duizenden jaren op aarde leven en een vervolg is op Avengers: End Game.
Het is uiteraard een limited editie collectie en je kunt je laten inspireren door de superhelden, de looks zijn te vinden op de pagina van de Urban Decay website.
De collectie heeft een oogschaduw palette (die je in dit artikel ziet) en een volledige vault: Met dit eyeshadow palette, vier 24/7 Glide-On Eye Pencils, twee Afterglow Highlighter-poeders, vier Lip Eclipse-lippenstiften en twee Heavy Metal Glitter Gels.

Marvel x Urban decay eyeshadow palette
Marvel x Urban decay eyeshadow palette

Het palette bestaat uit 15 geheel nieuwe kleuren die geïnspireerd zijn op de kracht van de onsterfelijke krijgers die bekend staan als de Eternals. De oogschaduw wordt omschreven als fluweelzacht en ultra-blendable. De shades variëren van een mix van metallic goud tinten, matte tinten en supergepigmenteerde shimmers.

SWATCHES

Urban decay marvel eternals swatches

Ik vind dit palette echt geweldig! Je kunt er namelijk alle kanten mee op. Een nude look of juist een knallende look! Ook zijn de oogschaduws zeer goed gepigmenteerd zoals ik al gewend ben van de Urban Decay eyeshadows.
Ik heb natuurlijk mijn favoriete tinten gebruik in een look!

LOOK

Marvel x Urban decay eyeshadow palette
Marvel x Urban decay eyeshadow palette
Marvel x Urban decay eyeshadow palette
Marvel x Urban decay eyeshadow palette

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Marvel x Urban decay eyeshadow palette

De producten van Urban Decay zijn gewoon lekker in Nederland te koop. Je kunt het merk tegenwoordig bij de Ici Paris XL shoppen, online én offline. Yay! Ook dit palette is te koop bij Ici Paris XL. Even naar de laatste pagina gaan van de Urban Decay producten en daar vind je hem.

Prijs:

  • Urban Decay Marvel Eternals Eyeshadow Palette €50.29

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May