Zou jij ook wel iedere maand je favoriete parfum willen ontvangen of nieuwe geuren willen ontdekken voor een lage prijs? Dan is Pafumado zeker iets dat je moet gaan bekijken. Ik heb namelijk mijn favoriete geur zojuist ontdekt!

Parfumado

PARFUMADO

Wat is Parfumado nu precies? Martijn en Floor (broer en zus) hebben dit prachtige concept bedacht en zijn er helemaal voor gegaan. Een parfum abonnementsdienst, hier kun je iedere maand jouw favoriete parfum bestellen óf nieuwe geuren uitproberen.
Mega handig! Want op deze manier ontdek je nieuwe dingen én krijg je jouw favo parfum voor een fijne prijs, namelijk maar €14.95 per maand.  Je ontvangt een flacon van 8ml waar je precies een maand mee vooruit kunt! Je kunt namelijk precies 30 dagen lang 4 sprays per dag aanbrengen met deze hoeveelheid.
Op de website kun je jouw eigen geurprofiel aanmaken en een parfumkalender creëren.
Zo krijg je iedere maand jouw pakketje met parfums gratis bezorgd en kun je iedere maand gemakkelijk opzeggen. Je zit dus nergens aan vast.
Over dit alles vind je meer in dit artikel én ik laat zien welke geuren ik heb uitgekozen.

JOUW KEUZE

Parfumado

Persoonlijk vind ik het altijd heel lastig om een nieuw parfum te ontdekken dat echt bij mij past. Daarom vind ik Parfumado zo handig in gebruik. Je kunt namelijk kiezen voor je favoriete parfum of juist voor een nieuwe parfum die je wil ontdekken.
Je kunt inspiratie opdoen via de pagina met alle collecties of je kunt de quiz doen. Weet je het echt niet helemaal? Dan kun je persoonlijk advies vragen aan de parfum experts achter het bedrijf. Zij helpen je graag met het vinden van de perfecte geur voor jou!

DE QUIZ

Parfumado

Deze heb ik dus gedaan, de quiz! Ik vond dit echt zo fijn, omdat ik op deze manier precies alle geuren kreeg aangeboden die bij mij passen.
Je begint met een aantal vragen, zoek je een mannen- of een vrouwengeur? Sta je open voor unisex parfum? En wat voor type parfum je zoekt. Ga je graag voor luxe of liever voor duurzaam en vegan?
Vervolgens vul je jouw favoriete geurtje in en kies je de geurfamilie die het beste bij jou past.
Ik koos voor Gourmand, geen officiële geurfamilie maar wel eentje waar ik gek op ben, namelijk koekjes en snoepjes! Ten slotte vragen ze om je leeftijd en krijg je jouw persoonlijke aanbod parfums gepresenteerd!
Uiteraard inclusief alle informatie over de tonen van de geuren.

PARFUMKALENDER

Ben je net zoals ik en kan je er niet maar eentje uitkiezen? Dan kun je de Parfumado parfumkalender invullen. Zo krijg je iedere maand jouw gekozen parfum van die maand!

CASES

Parfumado

Er zijn verschillende kleurtjes voor de cases. De cases kun je kopen in combinatie met een leuke gift set of je krijgt ze tijdens jouw abonnement cadeau!
De kleurtjes die je hier ziet zijn de espresso, de rose gold en de silver kleurige cases!

MIJN KEUZES

Parfumado
Parfumado

Ik koos voor de Gourmand geurtjes, en dan vooral die met de geur vanille. Want dat vind ik eigenlijk altijd wel lekker!
Bij de flacons vind je een kaartje met informatie over het parfum en op de achterkant staan de ingrediënten weergegeven. Zo heb je altijd de juiste informatie bij de hand.
Een tip: Als je wat van het parfum spuit op het kaartje, dan weet je altijd weer hoe de geur ruikt!

Parfumado

Ik begin bij de geur die ik het allerlekkerst vind. Namelijk de Sweet Vanilla van Montale. Ik weet niet of ik het mag zeggen, maar ik doe het toch. Dit parfum geeft mij bijna een orgasme! Ik ben gek op zoete geuren en op vanille en dit is de lekkerste tot nu toe! Het is een unisex parfum, zou ik niet zeggen want hij is echt mega zoet en valt onder de Oriental geurfamilie en is poederig/fruitig, just how I like my fragrances. Dit is mijn favoriete geur ever!

Parfumado

Vervolgens is er de OR/18 van A.N Other. Zoals je kunt zien koos ik voor de exclusieve geuren. Dit is ook een unisex geur en zo ruikt ‘ie ook. De geur is zoet, citrustachtig en balsamico. Dit laatste geeft de geur wat sterks en stoers. Op het bijgevoegde kaartje vind je ook een QR code waar je meer geuren zoals deze kunt vinden. Super handig als je gelijkwaardige geuren zoals deze wil voor de volgende maand!

Parfumado

Tot slot heb ik nog de Vanille Coco van Comptoir Sud Pacifique. Een geur die helemaal doet denken aan vakantie en tropische eilanden. Ja, alweer de vanille, mijn favoriet. Kokos is mijn tweede favoriet dus dit parfum vind ik heerlijk.
De parfums komen in een 8ml flacon waarmee je een hele maand kunt doen! Zo krijg je weer op tijd een nieuwe geur van Parfumado om van te genieten voordat de ander op is.

PRIJS & VERKRIJGBAARHEID

Parfumado

Ik vind dit zo een leuk concept! Ik ga hier dan ook zeker gebruik van blijven maken.
Een korte samenvatting:
Een abonnement heb je al voor €14.95 per maand. Hiermee krijg je iedere maand een parfum (8ml) gratis bezorgd bij jou thuis.
Gedurende de maanden krijg je ook nog leuke cadeautjes bij je parfums! Zo krijg je de eerste maand een zwarte case om de flacon in te bewaren en mee te nemen en in maand 2,4,8 en 12 nog meer leuke extra’s!

Ook prettig is het dat je nergens aan vastzit. Het abonnement is maandelijks op te zeggen. Soms red je het namelijk even niet of heb je nog genoeg parfum. Dan sla je gewoon een maandje over!
Kijk op Parfumado.com voor alle informatie en om jouw account aan te maken!

50% Korting

En natuurlijk heb ik voor jullie een super leuke kortingscode! Want als je met de code MAYCATE50 afrekent, dan krijg je de eerste maand maar liefst 50% korting!

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May