Vorige week heb ik een leuke workshop van Holiskin gehad. Dit ging over de gezichtsolie en het gebruik van de Gua Sha steen. En hoe interessant was dat! Ik weet nu precies hoe ik die moet gebruiken. In dit artikel ga ik het hebben over de olie. De Gua Sha steen ga ik nog op mijn Instagram behandelen. Dus keep an eye on that one too!

HOLISKIN GEZICHT OLIE

HOLISKIN

Holiskin is een schoonheidssalon met een holistische benadering (zoals de naam al doet vermoeden). Dit houdt in dat ze naar jou kijken als geheel: Je huid is je grootste orgaan en je zichtbare buitenkant en nog belangrijker, onderdeel van jouw hele lichaam.
Ze kijken dus niet alleen naar wat er aan de buitenkant gebeurt, maar ook wat er aan de binnenkant allemaal aan de hand is, denk aan voeding, stress, mindset, leefstijl en (huid)verzorging.
De salon is gevestigd in Haren en je kunt een kijkje nemen op de website als je benieuwd bent. Maar waar ik het vandaag met jullie over ga hebben is de gezichtsolie van Holiskin.

HOLISKIN FACE OIL

HOLISKIN GEZICHT OLIE

De Holiskin Face Oil wordt omschreven als een huidserum op basis van argan- en jojobaolie. De olie maakt je huid zacht en glad en bevat ook alleen maar natuurlijke ingrediënten. Uiteraard is het product ook cruelty-free en vegan.
De toegevoegde boragezaadolie en granaatappelzaadolie helpen de gevoelige, beschadigde en voortijdig verouderde huid te herstellen. Ook bevat de olie Vitamine E dat huidveroudering vertraagt en ontstekingsremmend werkt.

Ingrediëntenlijst:
Argania Spinosa (arganolie)*, Buxus Chinensis (jojobaolie)*, Punica Granatum L. (granaatappelzaadolie)* Borago officinalis (borage) seed oil (boragezaadolie)*, Squalane, Tocopherol (vitamine E), Pelargonium roseum (geranium), Pogostemum cablin (patchouli).

HOLISKIN GEZICHT OLIE GUA SHA
HOLISKIN GEZICHT OLIE

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de olie op zich te gebruiken of om er de Gua Sha steen bij te gebruiken.
De olie zelf zit ten eerste in een prachtige flacon met pipet waardoor het gemakkelijk is om de olie te doseren. Zelf gebruik ik vrij veel omdat ik het altijd in de avond aanbreng. Bij mij gaat er wel één heel pipetje op, maar je kunt ook 2 tot 5 druppels gebruiken, het is maar net wat jij prettig vindt en waar je huid behoefte aan heeft.
De olie ruikt echt mega lekker! Ik ruik vooral de patchouli en ik hou ervan, als ik dit voor het slapen gebruik dan werkt het ook nog eens ontspannen omdat het etherische oliën zijn die zijn toegevoegd.
Ik ben sowieso een olie persoon, mijn favoriete skincare product. Deze maakt mijn huid heerlijk zacht en in de ochtend is ‘ie dan ook goed gehydrateerd en zijn de onzuiverheden zichtbaar minder!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

HOLISKIN GEZICHT OLIE

Je kunt voor de olie, de behandelingen en natuurlijk andere producten terecht bij de salon van Holiskin in Haren. Maar via de webshop zijn de producten ook gemakkelijk te bestellen.

Prijzen:

  • Holiskin Facial Oil + Gua Sha Steen (set) €59
  • Holiskin Facial Oil €39.90
  • Holiskin Gua Sha Steen €29.90

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May