Ouai is een merk dat ik afgelopen jaar heb ontdekt. Het eerste dat ik kocht was een geurkaars en ik was fan! Vervolgens ging ik door naar de leave-in conditioner. En wat ik daarvan vind dat zie je in dit artikel!

OUAI Leave in Conditioner

OUAI

Ouai of The Ouai is een fantastisch merk waar ik zelf sinds kort echt fan van ben. Je spreekt het uit als ‘way’ en is de Franse casual manier van het zeggen van Oui (betekenis; ja). Want als je Ouai gebruikt dan zeg je ja tegen:

  • Beter zijn in het echte leven dan op Instagram
  • Het loslaten van onrealistische verwachtingen
  • Het  houden van imperfecties

De eigenaresse van het merk is dog mom (love her already) Jen Atkins en is van beroep een celebrity hair stylist (ze doet bijvoorbeeld de Kardashians). Maar wat leuk is, het merk heeft nu ook parfums en lichaamsverzorging. Alle geuren van de producten zijn geïnspireerd op haar favoriete steden in de wereld. Zelf vind ik de North Bondi geur het allerlekkerst!
De producten zijn allemaal vrij van sulfaten, ftalaten en parabenen.
Ouai is in Nederland verkrijgbaar bij Babassu.

OUAI LEAVE IN CONDITIONER

OUAI Leave in Conditioner

De Leave in Conditioner van Ouai is een spray die hittebescherming biedt en helpt om  het haar te bedwingen. Het zorgt dus voor zijdezacht haar.
De spray is nevelig en fijn en de geur is, yes, North Bondi. Mijn favoriet, hierin zitten de volgende geurnoten: Bergamot, Italian Lemon, Rose De Mai, Magnolia, Lily, Blackberry, Violet, Cedar-wood, Amber, Patchouli, Sandalwood, en White Musk.

OUAI Leave in Conditioner
OUAI Leave in Conditioner

De flacon is heerlijk Ouai, namelijk lekker minimalistisch en met neutrale kleuren. Wanneer je het in je haar sprayt ruikt je direct al de lekkere geur (ik heb er trouwens net een parfum van besteld, coming up!). De geur blijft dagenlang hangen en dát vind ik altijd belangrijk en fijn aan haarproducten.
Ook merk ik dat mijn haar gehydrateerd wordt en inderdaad ook zachter als ik het laat drogen in de lucht maar ook met de föhn. De hittebeschermer die erin zit is hier perfect voor!
Ik spray het product direct in mijn haar en verdeel het vervolgens met mijn handen, maar je kunt het ook in de palm van je hand sprayen en het vervolgens in het haar verdelen.
Ik ben erg benieuwd naar de olie, deze heb ik ook besteld 🙂 Dus ook hier horen jullie meer van!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

OUAI Leave in Conditioner

Ouai is dus verkrijgbaar bij Babassu. Een héérlijke winkel waar je fysiek kunt  shoppen (als de lockdown over is) maar ook via de webshop.

Prijs:

  • Ouai | Leave in Conditioner €28 (140ml)

 

Disclaimer

 

May