Mijn favoriete geur families zijn de gourmand- en de poeder parfum geuren. Deze Miller Harris Powdered Veil parfum zegt het eigenlijk al. Een poederige parfum vol met bloemige geurnoten. Kijk je mee?

MILLER HARRIS

Miller Harris is in 2000 opgericht in Londen en is een parfumhuis dat het liefst rauwe en natuurlijke ingrediënten gebruikt in haar producten.
De eigenaresse is Lyn Harris en was één van de eerste vrouwelijke master parfumeurs, haar parfums zijn allemaal geïnspireerd op verhalen, herinneringen en op de meest natuurlijke ingrediënten.

POWDERED VEIL

Alle parfums van dit merk zijn een Eau de Parfum en zijn daardoor puur en intens. Powdered Veil is een geur met  een eigentijdse en transparante basis van amber en gewikkeld in een sluier van kasjmier en bloemtonen.
Denk aan poederdonsjes! De noten zijn als volgt:

Hoofdnoten: Roze peper, een vleugje rabarber en geranium
Hartnoten: Transparante bloemen, hedoine en orchidee
Basisnoten: Sandelhout, patchouli, amber, labdanum, vanille bourbon, musk en kasjmier

Ook fijn om te weten is dat de parfums allemaal vegan zijn, vrij van ftalaten, parabenen, synthetische kleurstoffen en formaldehyden zijn.

POEDER PARFUM; HOE IS DAT?

Let’s be honest here, ik ging vooral voor de flacon. Die trok me meteen al aan. Alle flacons van dit merk zijn prachtig, maar deze matte roze fles trok me direct aan. Een pláátje! Laat het nu ook net een zogenoemde poeder parfum zijn. De poederachtige geur is niet meteen te merken, na het aanbrengen ruik ik vooral bloemen. Maar na 5 minuutjes komt dan deze poeder geur naar boven en hij is heerlijk! Een heel zachte, bloemige, poederige geur en hij blijft echt de hele dag goed ruiken. Ik ben overigens heel benieuwd naar de andere geuren van dit merk. Wellicht komt er in de toekomst nog een review over een andere geur!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Miller Harris is in Nederland onder andere verkrijgbaar bij Judy Beauty Boutique in Heemstede. Een héérlijke winkels met echt fantastische merken. Denk aan niche merken en parfums! Je kunt er ook online shoppen.

Prijs:

  • Miller Harris | Powdered Veil €138 (100ml) en €110 (50ml)

 

Disclaimer

May