Afgelopen week zagen jullie al de Lip- en Gezichtsolie van Gisou. Het is nu de beurt aan the one and only Gisou Haar Parfum. Want dit moest ik natuurlijk ook uitproberen! Kijk je mee?

GISOU

Gisou haar parfum hair perfume

Gisou is opgericht door Negin Mirsalehi in Nederland uit een passie voor honingbijen en haarverzorging. De eigenaresse is namelijk zelf ook een bijenhouder en dat zit al 6 generaties in de familie. Je mag dus best zeggen dat zij weet wat ze doet en waar ze over praat.
Negin wist al sinds klein af aan dat honing wonderen doet voor je haar, want haar moeder is begonnen met het maken van haar eigen formule haarverzorging mét honing. Het eerste product van het merk was de haarolie, maar inmiddels heeft ze nog veel meer mooie producten gelanceerd die allemaal dit prachtige ingrediënt bevatten.
Meer artikels over dit merk vind je hier.

Gisou haar parfum hair perfume

GISOU HAAR PARFUM

Het Gisou Haar Parfum heb ik eerst in de pocket size aangeschaft om te kijken wat ik ervan vond. Het is namelijk in een kleine- en een grote variant verkrijgbaar (fijn!).
Deze parfum is speciaal voor het haar en daarom bevat het dus geen agressieve chemicaliën die schadelijk zijn voor het haar.
Natuurlijk bevat het wel de Mirsalehi honing dat vitamines, aminozuren en antioxidanten bevat.
Honing is een natuurlijke bevochtiger en daarom is het perfect voor het vochtbalans van het haar en geeft je haar volop hydratatie en glans.
Natuurlijk bevat het heerlijke bloemige tonen die het haar een super verslavende geur geeft.

Gisou haar parfum hair perfume
Gisou haar parfum hair perfume

Wat een ontzettend heerlijk product is dit. Ik ben er nu al aan verslaafd en uiteraard ga ik de fullsize aanschaffen als deze op is.
Ik gebruik hem iedere dag en ruik hem ook de hele dag door, zeker als ik wat met mijn haar beweeg. Het is een heel zachte geur die echt voor iedereen wel geschikt is. Ik kan me niet voorstellen dat je deze niet lekker kunt vinden!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Gisou haar parfum hair perfume

Gisou is verkrijgbaar via haar eigen webshop en wordt binnen Nederland heel snel verzonden, de volgende dag had ik mijn items namelijk al in huis!

Prijzen:

  • Gisou | Hair Perfume €38 (50ml) en €72 (100ml)

 

Disclaimer

May