Een favoriet van velen is de YSL Black Opium Parfum. Maar nu is er een gloedje nieuwe variant uitgebracht. Namelijk de Black Opium Illicit Green. Een echte gourmand geur met bloemige, fruitige en koffienoten! Kijk je mee?

YSL BEAUTY

YSL Black opium illicit green parfum

Yves Saint Laurent (YSL) kennen we al jaren. Het merk begon in 1961 als een fashion brand en is begonnen door de heer Yves Saint Laurent himself. Yves Saint Laurent is een symbool van de individualiteit, creativiteit en luxe, zowel in de mode als in de wereld van cosmetica en parfums.
Het merk is altijd chique en high-end geweest en stond bekend onder de elite toentertijd.
Het merk heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een heel bekend merk maar blijft toch bestemd voor de mensen die wat meer te besteden hebben.
Het merk heeft ook een ‘beauty-afdeling’. Hier vind je onder andere parfum, huidverzorging en make-up. Meer artikelen van het merk vind je hier.

YSL Black opium illicit green parfum

YSL BLACK OPIUM ILLICIT GREEN EDP

Get ready voor de allernieuwste YSL Black Opium geur! Illicit Green is de nieuwe eau de parfum van de Black Opium lijn en ik vind hem werkelijk heerlijk!
Totaal anders ook dan de eerdere edities.
De volgende noten vind je in het parfum:

Topnoot: Vijgenblad, groene mandarijn en peer
Hartnoot: Vijg, jasmijn en oranjebloesem
Basisnoot: Bourbon vanille, koffie en patchoeli

De geur wordt omschreven als klaar om het te durven, schudden en voelen, de hele nacht lang. Het groene staat voor energiek, luid en fris en is geïnspireerd op één van de meest iconische en schandalige couture stukken van Yves Saint Laurent.
De geur is bloemig en de flacon is in twee formaten verkrijgbaar.

YSL Black opium illicit green parfum
YSL Black opium illicit green parfum

Ik ben van Black Opium gewend dat het vooral zware geuren zijn geweest. Deze is echt heel anders. Namelijk meer bloemig en sensueel en toch licht. Natuurlijk blijft het de hele dag goed ruiken zoals ik gewend ben van YSL parfums.
Het doet me eigenlijk denken aan festivals en strandfeesten, juist door de vanille en mandarijn is het een zomerse en vrolijke geur.
Ik ben overigens een echte gourmand parfum liefhebber en daar valt deze geur helemaal onder. De vanille en koffie doen het hem voor mij helemaal!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

YSL Black opium illicit green parfum

Het merk Yves Saint Laurent is bij verschillende luxere parfumeries te koop. Denk aan Douglas, Ici Paris XL en Mooi Parfumerie. Uiteraard vind je dit merk ook bij de Bijenkorf.
Deze lippies zijn vanaf eind mei (ik verwacht nu al en anders een dezer dagen) verkrijgbaar.

Prijs:

  • YSL – Black Opium | Illicit Green €77.73 (30ml), €138.13 (75ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May