De laatste giftset voor nu. Ik heb ze nu alle 4 gehad en ik ben er zelfs een beetje treurig om dat dit de laatste is… Ik heb zoveel plezier van de producten. Maar goed, we hebben de Bisou set nog! En deze ga je vandaag bekijken! Klik dus snel op ‘Meer lezen’.

NOOSH BEAUTY

Noosh beauty Bisou gift set

Je kent haar vast wel, Anna Nooshin! De modekoningin van Nederland. Begonnen met het platform NSMBL.nl, maar haar doorbraak bij het grote publiek was natuurlijk dat ze een jurylid was bij Hollands Next Top Model.
Inmiddels is ze de eigenaresse van het museum The Upside Down én van haar eigen cosmeticamerk.
Noosh Beauty is begonnen in 2021 en is 100% cruelty-free, houdt rekening met het milieu en streeft ernaar om jou prachtige looks te geven maar er wel als jezelf uit te blijven zien. Meer informatie over het merk en de producten vind je op Nooshbeauty.com.

Meer artikels & looks van het merk kun je vinden op mijn website.

MASKER

Noosh beauty Bisou gift set
Noosh beauty Bisou gift set

We beginnen natuurlijk met een skincare product. Super leuk om dit in de box te vinden trouwens. Het is het Me-Time Face Mask en is per 3 stuks te koop.
Het is een hydraterend masker dat je voor het slapen aanbrengt en wakker wordt met een stralende en gehydrateerde huid. Het bevat saffier dat de huidelasticiteit verbetert en de tint egaler maakt.

Opinion

Heerlijk zo een maskertje. Je kunt het in de nacht gebruiken, maar ook als je wakker wordt (tenminste dat doe ik gewoon). Ik laat het lekker een halfuurtje zitten en dat werkt ook al meteen! De textuur is transparant en ruikt neutraal.  Ik vind het zakje ook erg handig met een ’tuutje’ eraan. Hiermee kun je perfect doseren en bewaren wat er over is.

EYESHADOW PALETTE

Noosh beauty Bisou gift set

Het XOXO Eyeshadow Palette is gemaakt om iedere oogkleur mooier uit te laten komen.
Het kan gebruikt worden voor je daily look, maar ook om je uitstraling naar een ander level te brengen door de meer donkere tinten te gebruiken. De poeders bevatten mimosa olie, zonnebloem olie en jojoba wax.

Noosh beauty Bisou gift set
Noosh beauty Bisou gift set

Oké, deze kleuren are popping! Kijk die pigmentatie alleen al. En de mooie warme kleuren vind ik ook geweldig. Ze bevatten allemaal een shimmer, maar de poeder linksonder is een echte glitter als je voor de full experience wilt gaan. Uiteraard heb ik een look gemaakt met alle kleurtjes (zie onder). Zelfs de glitter heeft vrijwel geen fall-out en ze voelen prettig aan op de huid.

HIGHLIGHTER

Noosh beauty Bisou gift set

Een prachtige liquid highlighter is deze Magic Luminizer Highlighter. Het geeft je die healthy glow waar je naar zoekt en heeft zoveel mogelijkheden! Denk aan een highlighter op de jukbeenderen, onder het wenkbrauwbot en op de neus, maar je kunt het ook als een oogschaduw gebruiken. Het bevat ook nog eens natuurlijke vochtinbrengers, fijn en lief voor je huid dus.

Noosh beauty Bisou gift set
Noosh beauty Bisou gift set

A little goes a long way, ik gebruikte hier natuurlijk ook weer teveel van de eerste keer. Ik vind het fijn dat de producten van Noosh Beauty minimaal kunnen worden aangebracht voor maximaal effect. De glow is warm en geeft daarom ook een sunkissed look maar ook een prachtige glow op de huid. Ik vind het ook fijn deze te gebruiken als ik verder geen make-up draag om mijn ‘naked face’ net dat beetje extra te geven.

LIPGLOSS

Noosh beauty Bisou gift set

En tot slot, de Diamond-Kissed Lipgloss. Een prachtige transparante lipgloss met glitter. De glans is overweldigend en je kunt het gebruiken op zichzelf of over een lipstick heen.
Door de glitters lijken de lippen trouwens ook wat voller! Dit is wat Anna te vertellen had over de lipgloss: “No matter how old I get, I will always love glitter.

Noosh beauty Bisou gift set
Noosh beauty Bisou gift set

Yes! Look at the shine op de swatch foto hierboven. Het voelt ook lekker aan op de lippen en is totaal niet plakkerig. Ook vind ik dat de gloss goed en lang blijft zitten zonder uit te lopen in de lijntjes van de lippen.
Een super fijne gloss voor een natuurlijk lookje!

LOOK

Noosh beauty Bisou gift set
Noosh beauty Bisou gift set

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Noosh beauty Bisou gift set

De producten van Noosh Beauty zijn allemaal verkrijgbaar via de officiële webshop.

Prijzen:

  • The Bisou Gift Set €49.95 (alle bovenstaande producten)
  • Me-Time Face Mask €18 (3 stuks)
  • XOXO Eye Palette €24
  • Magic Luminizer Highlighter €35
  • Diamond-Kissed Lipgloss €18

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May