Slakken slijm in je skincare, klinkt vies als je het zo hoort. Toch is dit een wondermiddel voor je huid en voel/ruik je er niets van. Het ruikt zelfs heerlijk.
In dit artikel vertel ik je waarom je dit ingrediënt moet proberen en hoe ik de producten zelf heb ervaren!

GOLDEN GLOW

SLAKKEN SLIJM IN JE SKINCARE

Golden Glow is een huidverzorgingsmerk dat zich onderscheidt door het gebruik van slakken slijm in de producten!
Zij vinden namelijk dat je huid niet is gemaakt voor chemische stoffen in je skincare en daarom gebruiken zij alleen maar natuurlijke ingrediënten. De producten zijn ook volledig vrij van synthetische stoffen zoals parabenen of siliconen.
Waar slakkenslijm precies goed voor is, dat lees je zo. Het is namelijk een wondermiddel voor je huid. Wat ik dan weer belangrijk vind is dat ze ook nog eens volledig cruelty-free zijn! Het slakkenslijm extract wordt dan op een unieke wijze verkregen in Italië, door de slak zelf niet te schaden.

SLAKKEN SLIJM

Slakken slijm heeft veel voordelen voor je huid. Zo werkt het ontstekingsremmend en vermindert irritatie bij bijvoorbeeld een rode huid, rosacea en acne. Het is dus zelfs geschikt voor een gevoelige huid.
Het werkt daarnaast verstevigend, hydraterend en verzachtend. Perfect dus als je je huid eventjes wil verwennen.

SERUM

GOLDEN GLOW SLAKKEN SLIJM SKINCARE

Ik begin met het Face Serum. Dit is een geconcentreerd serum dat is samengesteld uit zuiver slakken slijm. Dit bevat van nature plantaardig hyaluronzuur en dat zorgt weer voor een intense hydratatie van de huid!
Verder werkt het serum verzachtend en verstevigend voor de huid en is geschikt voor de gevoeligste plekjes van het gezicht. Denk hierbij aan de huid rondom de ogen en de lippen.
Het serum is 100% natuurlijk en bevat zelfs 50% Italiaans slakkenslijm extract.

GOLDEN GLOW SLAKKEN SLIJM SKINCARE
GOLDEN GLOW SLAKKEN SLIJM SKINCARE

Ik vind een serum heel belangrijk in de skincare routine. Dit is de basis van je huidverzorging en zorgt er ook voor dat de andere skincare producten nog beter worden opgenomen in de huid.
Het serum voelt prettig aan op de huid en trekt snel in zonder plakkerig te worden. Qua textuur is het een waterige gel substantie waar je maar één pompje van nodig hebt voor het hele gezicht.
De geur is trouwens echt heel lekker! Een frisse geur die schoon ruikt, totaal geen associatie met slakkenslijm heb ik met het serum als ik dit gebruik!

FACE CARE

GOLDEN GLOW SLAKKEN SLIJM SKINCARE

Het volgende product is de Face Care crème. De crème werkt anti-aging door de toegevoegde collageen, allantoïne, glycolzuur, aminozuren en vitaminen. Natuurlijk bevat het de slakken slijm dat zorgt voor een goede hydratatie. En omdat het product 100% natuurlijk is, kun je het zelfs op de meest gevoelige en geïrriteerde huid gebruiken. De crème bevat dan weer 20% slakken slijm.

GOLDEN GLOW SLAKKEN SLIJM SKINCARE
GOLDEN GLOW SLAKKEN SLIJM SKINCARE

De Face Care crème gebruik ik ná het serum. Net als dat serum vind ik deze ook heerlijk schoon en fris ruiken. De textuur is romig en dik en brengt heerlijk aan op de huid, het hydrateert en verzacht voelbaar direct.
Hij trekt snel in, wat prettig is zodat je je make-up erna gewoon kunt aanbrengen. Ik moet zeggen dat het ook een prima basis is voor foundations, omdat de huid verzacht wordt brengt de make-up ook mooier aan op de huid.

BODY CARE

GOLDEN GLOW SLAKKEN SLIJM SKINCARE

Tot slot is er nog de lichaamsverzorging met het wondermiddeltje. De Body Care is een bodylotion die intense hydratatie belooft. Het bevat 20% Italiaans slakkenslijm extract, jojoba olie en maar liefst 12 zuivere, essentiële oliën.
Het geeft de huid evenwicht en herstelt alle verschillende huidlagen.
Verder wordt de huid verjongd en verstevigd, reactiveert het de bloedsomloop en beschermt je huid tegen bacteriën.

GOLDEN GLOW SLAKKEN SLIJM SKINCARE
GOLDEN GLOW SLAKKEN SLIJM SKINCARE

Deze geur is helemaal hemels! Als je de crème en het serum al lekker vindt ruiken, dan is dit het neusje van de zalm.
De geur blijft ook vrij lang hangen waardoor je een groot deel van de dag deze schone en frisse geur blijft ruiken als je je beweegt.
De textuur is wat voor mij een bodylotion moet zijn, romig, vol en goed smeerbaar. Door het pompje op de flacon is het gemakkelijk te doseren en mijn droge huid op mijn benen wordt goed gehydrateerd, de hele dag door!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

GOLDEN GLOW SLAKKEN SLIJM SKINCARE

Deze producten zijn verkrijgbaar via de website van Golden Glow.
Hierop vind je ook alle informatie over de producten, de ingrediënten en het slakken slijm.
Je kunt de producten los aanschaffen, maar je kunt ook kiezen voor een ‘box’ een combinatie van de producten.
De prijzen voor de losse producten vind je hieronder.

Prijzen:

  • Face Serum €37 (30ml)
  • Face Care €33 (50ml)
  • Body Care €27 (200ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review $
Disclaimer

May