Er is een nieuwe shop in town! Namelijk The C for Cosmetics en die moet je echt even bekijken, ze verkopen namelijk de mooiste producten. Alles is green en clean en ik heb er wat fijne producten besteld, kijk je mee?

The c of cosmetics st barth

THE C OF COSMETICS

The C of Cosmetics is een nieuwe beauty webshop en noemt zichzelf het meest complete beautystation. Ze verkopen mooie en unieke merken met een verhaal en ze zijn allemaal green en clean. Dus alleen het allerbeste is goed genoeg voor jou.

Ingrediënten en duurzaamheid zijn topics, maar positiviteit en inclusiviteit leading. Consciousness in de breedste zin van het woord. Want beauty is blind. Gender, cultuur en roots fade away, personality krijgt de spotlight.

The c of cosmetics st barth

The C of Cosmetics heeft prachtige merken in haar assortiment, ik ben echt gek van exclusieve, mooie en schone merken.
Zo vind je bijvoorbeeld A.N. Other, BYNACHT, ILIA Beauty en Miller Harris op de webshop. Merken waar ik van hou!
Ze verkopen exclusief onder andere Allies of Skin, Haeckels en Melyon. Je moet serieus even een kijkje nemen op de website voor alle mooie merken, informatie en producten.

SO NUDE

The c of cosmetics So nude parfum

Ik ging zelf voor de So Nude EdP van Costume National. Ik kende het parfum nog niet maar de naam en de flacon spraken me meteen aan.
Na het lezen van de recensies heb ik dit parfum in mijn winkelmand gedaan, het is een veganistische geur met de volgende noten:

  • TopnotenLmr* Cardamom, Cumin, Neroli
  • HartnotenLmr* Ylang Ylang Absolute, Damask Rose, Tuberose
  • BasisnotenVirginia Cedarwood, Lmr* Patchouli Heart, Sandalwood

Ik vind het een heerlijke geur die de hele dag blijft zitten. Je moet er wel van houden en 2 spraytjes zijn genoeg om geen overdo te hebben. Maar als je van de noten houdt die je hierboven ziet dat vind je hem lekker!
Het is een ‘voor mij’ vrij aanwezige geur die vooral ruikt naar bloemen en sandalwood. Kruidig en toch fris.

ST. BARTH COCONUT OIL

The c of cosmetics st barth

Ik ben wel al fan van het merk St. Barth, een heel fijn merk met producten die heerlijk geuren met natuurlijke ingrediënten. Deze Coconut Oil is multifunctioneel, je kunt het namelijk gebruiken voor je haar, het lichaam en/of het gezicht en als massage olie.
Ik heb de kleine variant aangeschaft, maar je kunt ook voor de grotere kiezen. Fijn trouwens dat er mini’s beschikbaar zijn zodat je het kunt uittesten voordat je meteen een grote flacon koopt.
Deze is HEERLIJK, hij ruikt verrukkelijk en hydrateert mijn huid meteen! De fullsize ga ik dus zeker aanschaffen!

Sidenote: De olie was niet vloeibaar bij aankomst, deze wordt vloeibaar bij 23-25 graden. Zelf heb ik het flesje onder de warme kraan gehouden om de olie te smelten. Dankzij de goede klantenservice van The C of Cosmetics kwam ik dit te weten.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

The c of cosmetics st barth masker so nude parfum

Alles is te koop via The C of Cosmetics, als je voor 17:00 besteld wordt het de volgende dag al bezorgd. Big yay!

Prijzen:

  • Costume National | So Nude EdP €30 (65ml), €50 (90ml) en €120 (100ml)
  • Ligne St Barth | Coconut oil €7.90 (25ml), €35 (125ml) en €48 (200ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May