I hate myself for it, maar dit is de allereerste keer dat ik Wishful Skin probeer. Dankzij Fara van The Beauty Editor! Thanks babe for your generosity and the Starbucks :-).
In dit artikel zie je de Mini Skin Wishes, deze bevat een aantal heerlijke producten en die laat ik hier zien!

Wishful skin review

WISHFUL SKIN

Natuurlijk vertel ik eerst even wat over Huda Beauty. Huda Kattan is een prachtige vrouw uit Amerika die in Dubai is begonnen met een make-up studie om vervolgens beauty blogger te gaan worden. En met heel veel succes! In 2010 begon zij met bloggen en in 2013 startte ze haar make-up merk samen met haar zussen.
Huda Beauty heeft van alles te bieden: tutorials en heel veel fijne tips, maar ook prachtige make-up die zij zelf heeft ontwikkeld.
Zo heeft zij het make-up merk Huda Beauty en ook Glowish by Huda Beauty. De tweede is een zogenoemd ‘clean’ beautymerk.
Ben je benieuwd naar eerdere artikels over Huda Beauty? Kijk dan even hier.

MINI SKIN WISHES

Wishful skin review

De Mini Skin Wishes skincare set bevat alle bestselling producten van Wishful Skin! Perfect om aan te schaffen wanneer je op reis gaat of wanneer je het merk wil proberen zonder direct de fullsize producten te kopen.
De set bevat een scrub, een moisturizer, een cleansing butter, een gezichtsolie en een masker.

CLEANSING BUTTER

Wishful skin review
Wishful skin review

Ik begin met de Clean Genie Cleansing Butter, een reiniger voor het gezicht dat zelfs lang-houdende en waterproof make-up verwijdert. De butter smelt in de huid en verwijdert op milde wijze make-up en onzuiverheden. Zodat je huid zacht, schoon en gevoed aanvoelt.
Het bevat groene thee en malachiet dat zorgt voor een intense hydratatie van de huid.

Opinion

Wat mij als eerst opvalt is dat het heel zacht is qua textuur. Je brengt het aan op de droge huid en het wordt direct vloeibaar en smelt samen met je huid. Na het masseren spoel je het af met water en de huid is schoon. Maar voelt vooral heel zacht aan, het hydrateert de huid voelbaar want mijn huid is niet trekkerig en voelt lekker zacht.
Oh, de geur is trouwens ook heel lekker. Vrij subtiel en zacht maar geeft me een ontspannend gevoel.

SCRUB

Wishful skin review

De volgende stap is het scrubben van de huid met de Yo Glow Enzyme Scrub die mild is voor de huid maar toch krachtig voor huidverbetering. Het bevat ananas en papaya-enzymes en zelfs BHA’s en AHA’s die zorgen voor een gezonde glow.

Opinion

Dit is echt een bestseller van het merk en was hier heel nieuwsgierig naar. First of all, de geur is precies zoals je verwacht. Fruitig! Heel erg lekker.
De textuur is heel mild en zacht, ik had een grovere scrub korrel verwacht, maar het is heel fijn. Hierdoor is het ook prettig in gebruik, ook dit masseer je in op een droge huid. Omdat de korrel zo fijn is, verwacht ik niet teveel resultaat. Maar toch voelt mijn huid (en mijn handen) mega zacht aan! Perfect for me!

SERUM

Wishful skin review

Het Thirst Trap Serum ziet er niet alleen prachtig uit, maar bevat ook soorten hyaluronzuur (HA3) en verstevigende peptiden om je huid te hydrateren en te versterken. Het serum zal je huid diep hydrateren, waardoor het plumpy, veerkrachtig en over het algemeen gezonder wordt.

Opinion

Het serum vind ik fijn, maar niet mega bijzonder. De geur is neutraal, ik ruik het eigenlijk niet en dat is prima. De textuur is wel heel fijn, een wat dikker water dat licht en zacht aanvoelt op de huid. Ook trekt ‘ie snel in waardoor je erna meteen de moisturizer en/of olie kunt aanbrengen.

MOISTURIZER

Wishful skin review
Wishful skin review

Heel belangrijk is om de huid te hydrateren, dat doe je met de Honey Whip Peptide Moisturizer. Een romige crème vol met krachtige, natuurlijke extracten zoals manukahoning, cica, peptiden en collageen.
De crème zorgt voor het steviger maken van de huid
, liften, herstellen en voller maken, evenals roodheid verminderen en de teint egaliseren.

Opinion

Een goede moisturizer is een must voor ieder huidtype. Deze moisturizer is heerlijk vol en romig van textuur en voelt lekker zacht aan op de huid. De geur is subtiel en zacht en de huid wordt merkbaar meteen gehydrateerd. Ook prettig is dat de crème snel intrekt.

GEZICHTSOLIE

Wishful skin review

Mijn favoriete skincare product ever is een gezichtsolie. Deze Get Even Rose Oil heeft een unieke blend van rozenbottel- en damascus rozenolie gecombineerd met 13 andere huidvriendelijke oliën die de huid een merkbaar egaler, helderder en gladder uiterlijk geven.
De a
ndere oliën in de Get Even Rose Oil zijn Wortelolie, Frambozenzaadolie, Camelia-olie, Jojoba-olie, Rijstzemelenolie, Varkenspruimolie, Sojaolie, Macadamia-olie, Zonnebloemolie, Zwarte Komijnolie, Meadowfoam Oil en Cranberry Seed Oil.

Opinion

Als allereerste ruikt de olie echt verrukkelijk! Een geur die lang blijft ruiken en heerlijk blijft ruiken. De textuur is echt als een olie, vol en romig en brengt heerlijk aan op de huid. Als je er niet teveel van gebruikt kan het ook prima onder de make-up worden aangebracht. In de avond kun je iets meer gebruiken. Hier ga ik sowieso de fullsize van halen!

MASKER

Wishful skin review

En tot slot bevat de set ook het Thirst Trap Cocoon Mask, een hydraterend sheet masker met ingrediënten zoals aloë vera en natriumhyaluronaat die de huid kalmeren en hydrateren, terwijl allantoïne en niacinamide je huid verhelderen en beschermen. Het bevat ook cafeine dat zorgt voor vermindering van een pafferige/opgezette huid.

Opinion

Het masker is qua textuur vrij dik vind ik en guess what? Het past perfect op mijn gezicht, dat gebeurt niet vaak. Het blijft ook heel goed zitten, geen losse stukken die opeens loslaten. Fijn!
Het masker voelt ook verkoelend aan en na gebruik voelt mijn huid gezond, plumpy én heb ik een super mooie glow!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Wishful skin review

Huda Beauty en Wishful Skin is in Nederland verkrijgbaar bij The Beauty Editor in Amsterdam én in de online shop waar je vaak acties tegenkomt (de moeite waard om de hele webshop of winkel gewoon even te bekijken trouwens!).

Prijs:

  • Mini Skin Wishes €52.80 (normaal €88)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May