Nieuw van Xlash zijn de Awakening Eye Gels, dit zijn Vitamine C Eye Pads die je wakker laten worden en stralen met een extra energieboost. Kijk je mee?

XLASH

xlash VITAMINE C EYE PADS

XLASH is een bedrijf dat zich specialiseert in wimpers. Zij vinden namelijk dat er een alternatief is voor het gebruiken van wimperextensions en/of plakwimpers. Namelijk het verzorgen van je eigen wimpers waardoor je bovenstaande niet meer nodig hebt.
Zij vinden het belangrijk om de natuur te combineren met moderne wetenschap en daarom bevatten de producten van het merk geen agressieve chemicaliën die voor irritatie kunnen zorgen.
Het Scandinavische merk begon met een wimperserum maar is inmiddels behoorlijk gegroeid en heeft nog veel meer mooie producten in hun assortiment. Meer artikel over dit merk vind je hier.

AWAKENING EYE GELS

xlash VITAMINE C EYE PADS

VITAMINE C EYE PADS!

De allernieuwste aanwinst van Xlash zijn de Awakening Eye Gels, en zijn een een cocktail van vitamine C, niacinamide en cafeïne. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de huid wordt geegaliseerd en fijne lijntjes gekalmeert voor een helderdere, strakkere huid. Iedere ochtend even 15 minuutjes onder de ogen en weg is je doffe huid, opgeblazen huid en wallen.

xlash VITAMINE C EYE PADS
xlash VITAMINE C EYE PADS

De pot bevat 60 eye gels, dit houdt in dat je er 60 dagen mee doet (of langer als je het niet iedere dag gebruikt) en komt met een plastic lepeltje om de eye gels op een hygienische manier uit de pot te halen. De gels zelf zijn in de perfecte vorm gemaakt om comfortabel op de huid onder de ogen te leggen, je voelt ze eigenlijk niet eens zitten. Lekker doen als je je koffie gaat drinken of aan het ontbijten bent dus!

xlash VITAMINE C EYE PADS
xlash VITAMINE C EYE PADS

Ik hou van de kleur, dat zachte oranje. Ik wil de eye gels zelfs opeten haha. De geur is ook lekker! Het ruikt echt fris en naar fruit, ik denk dat dat de Vitamine C is uit citrusvruchten?
Zoals ik al zei voelen de pads heerlijk en comfortabel aan op de huid en geven direct resultaat! De huid is strakker, helderder en voelt ook heel gehydrateerd aan! Zelf gebruik ik deze gels 2 keer per week of wanneer het nodig is!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

xlash VITAMINE C EYE PADS

Xlash is verkrijgbaar via de officiële webshop. Hier vind je nog talloze producten die erg interessant zijn om even naar te kijken!

Prijzen:

  • Xlash | Hydro Gel Mask €53 (per 60 stuks)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May