Toen ik dit apparaatje zag moest-ik-het-hebben. Want het is een lichttherapie device voor thuis én heel betaalbaar! De Milu LED Beauty Device geeft jou het ultieme selfcare momentje waar en wanneer je maar wil voor een prachtige huid. Kijk je mee?

MILU COSMETICS

Milu Led beauty device

Milu Cosmetics is een Nederlands merk opgericht door Milu en wilt de beste oplossing voor je huidverzorging bieden die ook nog eens makkelijk is toe te passen.
De collectie bestaat momenteel uit (sheet)maskers, cleansing balms, konjac sponzen (like!) en verschillende beauty tools. Ze hebben dus geen volwaardige skincare collectie maar is het meer bedoelt als toevoeging op je huidige skincare routine.
So just sit back, relax and enjoy these treats for your skin!
#MEETMILU

Milu Led beauty device

MILU LED BEAUTY DEVICE

Jawel, voor mij is dit de meest interessante beauty tool van het jaar. Het Led Beauty Device van Milu Cosmetics is een apparaatje dat heel veel huidproblemen kan oplossen. Het is namelijk een een tool dat lichttherapie, warmte, vibratie en microstroom bevat en je huid tegelijkertijd masseert (denk Gua Sha).
Het apparaatje heeft vier verschillende standen en geeft je de ultieme selfcare a home in plaats van in een salon.

Milu Led beauty device
Milu Led beauty device

De warmte uit het apparaat zorg ervoor dat je huid serums en nóg beter worden geabsorbeerd en je huid dus de ultieme glow geeft.
Hieronder ga ik de vier functies kort uitleggen:

 1. Rood licht & warmte:
  Dit helpt bij het aanmaken van collageen, elastine en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Het helpt de fijne lijntjes te verminderen en de huid te verstevigen.
 2. Violette licht & warmte & vibratie:
  Deze functie combineert blauw en rood licht dat helpt je doffe teint aan te pakken, daarnaast verstevigt het de huid.
 3. Blauw licht, vibratie & microstroom:
  Deze stand is perfect voor onder andere de acnè gevoelige huid. Het kalmeert namelijk de huid dankzij de antibacteriële werking.
 4. Rood & blauw licht, warmte, vibratie & microstroom:
  De volledige ervaring die ik zelf het liefst gebruik. Het zorgt ervoor dat de huid er gladder uitziet, de huidteint en -textuur worden verbeterd en het geeft je een mooie natuurlijke glow.
Milu Led beauty device

Het apparaat komt met een kabeltje om het op te laden. Verder ook een gebruiksaanwijzing op de achterkant als je nog geen ervaring hebt met het masseren van het gezicht.

Ik gebruik het zoals ik mijn Gua Sha ook gebruik maar heeft dus veel meer voordelen dan alleen een steen! Ik voel de warmte ook en de vibratie voelt prettig aan. Na gebruik zie ik direct dat de bloedsomloop lekker begint te werken en heb ik inderdaad een glow! Heerlijk om in de avond te gebruiken als me-time moment.

Milu Led beauty device

PRIJS & VERKRIJGBAARHEID

Milu Led beauty device

De producten van Milu Cosmetics zijn verkrijgbaar via de website meetmilu.com. Hier vind je ook alle informatie over de producten en ik moet eerlijk zeggen dat ik de website echt geweldig vind! Mooie foto’s, goede lay-out en vooral heel fijne producten. Ik hou ervan!

Prijs:

 • Milu LED Beauty device €54.95

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May