Ik was echt positief verrast door de Kylie skincare producten. Ze zijn namelijk vegan en clean, maar ook heerlijk in gebruik. In dit artikel laat ik je de nieuwste producten zien. Namelijk de Skin Glow poeder en het AHA Enzyme masker.

KYLIE SKIN

Kylie Skin is natuurlijk opgericht door Kylie Jenner, een krachtige en zelfstandige vrouw die ik erg bewonder.
Kylie Skin is onderdeel van Kylie Cosmetics en staat voor Clean en Vegan. Zo zijn alle producten helemaal vrij van dierlijke ingrediënten en gebruikt zij zoveel mogelijk ingrediënten van plantaardige oorsprong.
Ook vind zij het milieu belangrijk en de maatschappij, om die reden worden de producten eerlijk verkregen en vervaardigd. Heel fijn om te horen.
Kylie producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Douglas in Nederland. Meer artikels over Kylie Skin of Kylie Cosmetics vind je hier.

GLOW POWDER CLEANSER

De nieuwe kylie skincare collectie

Ik begin met de Glow Powder Cleanser, die wordt omschreven als dé musthave voor een heldere, gladde huid.De poederformule wordt door water geactiveerd en verandert dan in een schuim dat de huid reinigt en tegelijkertijd exfolieert.
Het ontdoet de huid van dode huidcellen, onzuiverheden en make-up restjes.
De hoofdingrediënten zijn:

  • Rijstpoeder: Exfolieert de huid op milde wijze zonder haar uit te drogen of de huidbarrière aan te tasten.
  • Mix van natuurlijke AHA-fruitzuren (bosbessenextract, suikerrietextract, sinaasappelextract, citroenextract, suikeresdoornextract): Verwijdert dode huidcellen en zorgt voor een gezonde, heldere uitstraling.

Omdat de poeder heel zacht is, wordt de huid mild gescrubd. Wil je juist een diepere scrub? Voeg dan wat minder water toe zodat de substantie wat dikker is.

De nieuwe kylie skincare collectie
De nieuwe kylie skincare collectie

De poeder heeft een licht geurtje maar is niet vies of vervelend te noemen. De korreltjes zijn fijn en geven daarom een prettig scrub gevoel op de huid. Als je het toch nog te grof vindt, dan kun je altijd meer water toevoegen om de scrub nog milder te maken.
Na afloop voelt mijn huid heerlijk zacht aan, het doet haar werk goed!

AHA + ENZYME GLOW MASK

De nieuwe kylie skincare collectie

Het volgende product dat hageltje nieuw is, is het AHA + Enzyme Glow Mask. Dit masker herstelt en revitaliseert de huid terwijl het de huidtextuur verfijnt.
Het bevat 3% aan glycolzuur en melkzuur en is daarom een milde chemische scrub dat de dode huidcellen verwijdert, de teint egaliseert en een doffe huid tegengaat.
De gelformule is zo ontwikkeld dat het koel en verfrissend aanvoelt op de huid en is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huidtypes.
Het bevat extracten van ananas- en papayaenzymen: Geeft de uitstraling een boost en verwijdert tegelijk dode huidcellen, overtollig talg en andere vuildeeltjes.

De nieuwe kylie skincare collectie
De nieuwe kylie skincare collectie

Het masker heeft een gel-achtige textuur en is daarom gemakkelijk aan te brengen en te verdelen over het gezicht. Het voelt lekker verkoelend aan en verder voel ik vrijwel niets.Toch maakt het de huid wat meer glowy en zorgt het voor een egalere huid bij vaker gebruik.
Ik vergat het masker zelfs even af te doen, omdat ik niet doorhad dat ik het nog op had. Dit masker vind ik zelf erg fijn en gebruik ik nu 2 keer per week.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

De nieuwe kylie skincare collectie

Kylie Skin is in Nederland dus exclusief verkrijgbaar bij Douglas. Hier vind je ook alle informatie over de producten zoals de ingrediënten, voor welke huidtypes een product geschikt is en wat het doet.

Prijs:

  • Kylie Skin Glow Powder Cleanser €36.99 (60gr)
  • Kylie Skin AHA + Enzyme Glow Mask €40.99 (50ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May