De eerste keer dat ik iets probeer van Dashl, maar wat zijn de producten mooi! Ik werd helemaal blij van de foto’s, want ze zien er prachtig uit. Maar belangrijker is eigenlijk of ze ook mooi zijn op de brows. Ik heb ze getest, kijk je mee?

dashl wenkbrauw producten review ervaring

DASHL

Dashl is geboren in 2017 in Londen en opgericht door twee vrouwen die moe waren van alle salons die slechte kwaliteit leverden.
Beauty bars en salons van dit merk kwamen al gauw en ze begonnen met het ontwikkelen van de producten  die je zelf thuis kunt gebruiken.
Alles is vegan en cruelty-free en zijn ontwikkeld naar de wensen van de klanten!

BROW TRIO

dashl wenkbrauw producten review ervaring

Je kunt natuurlijk de producten los kopen, maar ik vond het handig om meteen het trio aan te schaffen. De kit voor je brows die compleet is!
Het bevat namelijk de Brow Sculpt, het Brow Filler Pencil en de Boss Brow Pomade. De producten zijn in drie tinten verkrijgbaar, van lichtbruin tot donkerbruin. Ik ga de drie producten hieronder uitgebreid laten zien.

BROW FILLER PENCIL

dashl wenkbrauw producten review ervaring

Mijn brow routine begint met een potlood om de wenkbrauw te ‘shapen’. Het Brow Filler Pencil is een ultra dun potloodje waarmee je zelfs hairstrokes kunt creëren. Het heeft een creamy texture waardoor het gemakkelijk en vloeiend is aan te brengen en bevat een borsteltje aan de achterkant om de wenkbrauw in model te brengen én het product te blenden.

dashl wenkbrauw producten review ervaring
dashl wenkbrauw producten review ervaring

Ik heb trouwens de kleur donkerbruin gekozen, dit is de meest donkere kleur.
Het potloodje is inderdaad lekker dun, ligt lekker in de hand en is stevig genoeg zodat het niet afbreekt bij het maken van je hairstrokes.
De pigmentatie is goed en is meteen te zien, maar ook niet hard waardoor het een natuurlijk effect geeft. Een heel fijn potloodje!

BROW BOSS POMADE

dashl wenkbrauw producten review ervaring

Vervolgens door naar de Brow Boss Pomade, dit is een pomade die de wenkbrauwen op een natuurlijke manier voller doet laten lijken. Dit product heeft een ingebouwd potje waarin de pomade zit, hierdoor is het heel gemakkelijk mee te nemen. De wax is creamy en het kwastje heeft de perfecte vorm om je wenkbrauw gemakkelijk mee te accentueren. Ps. je kunt het ook als eyeliner gebruiken!

dashl wenkbrauw producten review ervaring
dashl wenkbrauw producten review ervaring

Yes, ik ben convinced. Niet alleen het uiterlijk vind ik prachtig, maar hoe handig is het dat het potje is geïntegreerd met het kwastje zodat je maar 1 product hoeft mee te nemen.
De wax is fijn om te gebruiken en laat de brow er inderdaad natuurlijk uitzien, het kwastje heeft de perfecte vorm, maar… Voor mij is het kwastje te zacht. Ik ben gewend om met stevigere kwastjes mijn brows te doen. Dus het was even wennen voor me. Maar het is wel goed te doen. Als je die kwastjes niet gewend bent dan is het denk ik helemaal geen probleem.

BROW LIFT SCULPT

dashl wenkbrauw producten review ervaring

Tot slot is er nog de Brow Lift Sculpt, een creamy brow wax en heeft maar liefst drie borstels. De wax is gemaakt van  Candelilla en Carnauba planten en zorgt ervoor dat je wenkbrauwen op zijn plek blijven zonder ze stijf te maken.

dashl wenkbrauw producten review ervaring

In eerste instantie dacht ik even dat het witte product zichtbaar zou blijven in de haartjes, want het is wel heel wit op het borsteltje. Maar niets is minder waar. Het is echt transparant.
De wax brengt prettig aan en wordt inderdaad totaal niet hard en voelt alsof je niets op hebt eigenlijk. Ook blijven de wenkbrauwen de hele dag op hun plek zitten.
Ik vind het ook top dat er meerdere borsteltjes bij zitten, want als je het borstelt na het aanbrengen met de zachte borstel, dan kun je perfecte messy brows creëren!

LOOK

dashl brows

Op mijn instagram vind je de video reel dat ik de producten gebruik!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

dashl wenkbrauw producten review ervaring

De producten van Dashl zijn te koop via hun eigen shop, maar ook bij H&M en Nakd!

Prijzen:

  • Dashl The Brow Trio €48.95
  • Dashl Brow Filler Pencil €23.95
  • Dashl Brow Boss Pomade €22.95
  • Dashl Brow Lift Sculpt €23.95

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May