Er wordt mij heel vaak gevraagd wat mijn favoriete parfums zijn. Ik heb een heleboel parfums thuis en ik heb er heel veel geroken. Mijn top 3 is dus een lijstje gemaakt uit honderden parfums die ik heb en heb geroken. Here we go!

#1 LANCOME - LA VIE EST BELLE

LANCÔME: LA VIE EST BELLE L'ECLAT

Ik begin met de heerlijke iconische geur van Lancôme, namelijk de la vie est belle bij parfumdreams.
De Eau de Parfum La vie est belle verrast met haar frisse, zalige, bloemachtige en hesperidentoetsen. De onweerstaanbaar warme samenstelling versterkt de verschillende facetten van de oranjebloesem, de iconische bloem van zonnige landen die de zinnen delicaat streelt met zijn genereuze en uitzonderlijke frisheid. Oranjebloesem is mijn lievelingsingrediënt omdat zijn facetten onuitputbaar zijn, vertelt Anne Flipo.
Het leek me vanzelfsprekend om de zoektocht naar zijn heldere, frisse, stralende en sensuele facetten die de optimistische vrouwelijkheid van La vie est belle uitdrukken, opnieuw toe te passen op La vie est belle L’Éclat.
Voor iedere gelegenheid is deze geur te gebruiken, want hij is vrouwelijk, sterk en lief!
Van La Vie Est Belle zijn mega veel varianten verkrijgbaar, jouw favoriet zit hier dus zeker wel tussen!

#2 YSL - BLACK OPIUM

YSL BLACK OPIUM INTENSE: DE NIEUWE EAU DE PARFUM

Black Opium Intense Eau de Parfum is de nieuwe geur uit de Black Opium collectie. Douglas omschrijft de geur als volgt:
De Black Opium Intense-vrouw is magnetisch, gewaagd, verleidelijk en onafhankelijk. Ze volgt haar intuïtie, haar verlangens, niets kan haar tegenhouden. Ze is aangetrokken door de kracht en de energie van de nacht, die ze onverschrokken en met meer intensiteit doorbrengt dankzij haar volledig ontplooide zintuigen. De nacht is van haar.
De rilling van een nieuwe verslaving: de somberheid van zwarte koffie gesublimeerd door blauwe absint en omhuld door een subtiele mengeling van absoluut van Sambac jasmijn en sandelhoutessence.
Black Opium Intense, een Eau de Parfum die beoogt om nog vrouwelijker, nog magnetischer en verslavend te zijn voor een vrouw die perfect de spirit van Yves Saint Laurent verpersoonlijkt.

 

De geur is perfect voor de herfst en de winter omdat deze vrij krachtig is. Het straalt voor mij zelfvertrouwen en vrouwelijkheid uit en blijft heel lang ruiken!

#3 ZADIG & VOLTAIRE - THIS IS HER!

Zadig & voltaire this is her parfum

This is Her! wordt omschreven als een speeltuin als Parijs, kunst als inspiratie, een rockspirit en een rebelse houding. Creëer een stijl zonder moeite.
Het is een houtachtige bloemengeur en wordt als volgt omschreven:

Een elegante Parijse gekleed in sensueel zijde en kasjmier. Deze jonge en rondzwervende schoonheid zaait een bloemenboeket van Arabische jasmijn verlicht door roze bessen. Zoet maar met rock in het hart, een mix van kastanje en vanille. Zo vrij als haar uiterlijk, zo vrouwelijk is ook de intensiteit van een krachtig, romig en licht melkachtig hout: sandelhout, de handtekening van Zadig & Voltaire. Douglas.nl

Topnoten: Jasmijn
Hartnoten: Een mix van vanille en kastanje
Basisnoten: Sandelhout, met de handtekening van ZADIG & VOLTAIRE, om de stijl te onderstrepen!

Een heerlijke zachte en poederachtige geur die gebruikt kan worden in ieder jaargetijde. Ik vind hem echt heerlijk en kan deze iedere dag wel dragen!

OTHER FAVES

MAISON TAHITE VICIUS CACAO
THE SCENT HUGO BOSS
Givenchy irresistible parfum

Verder vind ik het niche merk Maison Tahité (links) echt geweldig as a gourmand parfum liefhebber. Zeker een kijkje (of snufje) waard.

Hugo Boss The Scent for her (midden) is ook één van mijn favoriete zachte geuren. Heel vrouwelijk en poederachtig. Ik HOU van dit parfum. De intense heb ik nog niet geprobeerd, maar dit komt er snel aan!

Tot slot kies ik nog voor Givenchy Irressisteble (rechts), een vrouwelijke fruitachtige en bloemige geur. Perfect voor het moment als jij jezelf op en top vrouwelijk wil voelen en het zelfvertrouwen wil uitstralen.

(Klik op de afbeeldingen om direct naar de parfums te gaan).

Dit waren mijn favoriete parfums, mocht je nog goede ideeën hebben of tips, please let me know via mijn instagram!

 

 

$

May