De herfstcollecties druppelen weer binnen, waaronder deze prachtige collectie van Kiko Milano Blue Me. Geïnspireerd op de zeeën en oceanen en allemaal vegan. Kijk gauw verder!

KIKO MILANO

Misschien heel gek, maar Kiko Milano komt uit Italië. Natuurlijk, Milano ;-). In 1997 begon het merk en heeft inmiddels de hele wereld veroverd. Sinds kort wordt het merk namelijk zelfs in Amerika verkocht.
Het motto van Kiko is om alle vrouwen het gevoel te geven van luxe en schoonheid zonder dat je portemonnee helemaal wordt leeggehaald. Het merk valt dus niet in het hoge segment, maar ook zeker niet in het allerlaagste segment. Het is betaalbare fijne en mooie make-up!
Verder is Kiko lekker dierproefvrij en zijn ze het laatste jaar overal winkels aan het opengooien. Grote kans dus dat er ook een Kiko Milano shop zit in jouw stad! Meer artikels over dit merk vind je hier.

kiko milano blue me collectie

KIKO MILANO BLUE ME COLLECTIE

De Kiko Milano Blue me collectie is de allernieuwste herfstcollectie van het merk en vloeit voort  uit  de liefde voor zeeën en oceanen.
De formules zijn allemaal vegan en op duurzame wijze verkregen, uiteraard is er ook aan de verpakkingen gedacht want deze zijn allemaal gerecycled én recyclebaar.
Het design is ook weer heel mooi en je ziet er echt de zee in terug. Omdat ik ook gek ben van de zee en de oceaan ben ik meteen al fan.
In dit artikel zie je een aantal van de producten uit deze prachtige collectie!

2 IN 1 CRÈME EN MASKER

kiko milano blue me collectie

Dit 2-in-1 Gezichtscrème en Masker is verrijkt met aloë vera sap en bestaat voor 96% uit bestanddelen van natuurlijke oorsprong!
Aloë Vera heeft voedende en herstellende eigenschappen en is daarom een prachtig ingrediënt in huidverzorging. Het bevat ook frisse geurnoten van biologisch muntwater.
Het is een crème en masker in één dat je gewoon kan laten zitten op de huid, je hoeft het dus niet af te spoelen.

kiko milano blue me collectie
kiko milano blue me collectie

Zodra ik de dop van dit potje draai ruik ik het muntwater al. Het heeft een lekkere frisse geur dat ik in de ochtend heel fijn vind om te gebruiken. Het geeft mij én mijn huid meteen een soort oppepper.
De crème is qua textuur lekker romig en vol, maar trekt toch snel in de huid waardoor het geen probleem vormt als basis voor je make-up. Het hydrateert mijn huid voelbaar. Een heerlijke crème die natuurlijk en vegan is. Kortom, I like it.

SOLID FACE CLEANSER & SCRUB DUO

kiko milano blue me collectie

Hoe leuk ziet dit er uit? De Gezichtsreiniger en Scrub in vaste vorm is helemaal in de tijd van nu. De formule is 100% vegan en is voor 70% biologisch afbreekbaar.
Zoals je ziet bevat het aluminium blikje 2 blauwe sterren en een groene ster.
De blauwe sterren reinigen de huid en zijn verrijkt met herwonnen bosbessenolie. Terwijl de groene ster een scrub is met natuurlijke bamboedeeltjes die de huid zachtjes exfoliëren.

kiko milano blue me collectie
kiko milano blue me collectie

In eerste instantie wist ik even niet wat dit was. Maar ik vond het er al meteen cute uit zien.
Ze ruiken beiden heerlijk en de cleansers zijn lekker zacht en schuimen prima. Na het reinigen van mijn gezicht voelt de huid niet trekkerig aan maar lekker zacht.
De scrub heeft een heel fijne korrel waardoor het prettig aanvoelt op de huid, gebruik het in combinatie met een vochtige huid en het voelt meteen al zachter aan. Cute en héél milieu vriendelijk dit!

BODY SCRUB

kiko milano blue me collectie

Door naar de Body Scrub, dit is ook helemaal vegan en voor 97% bestaande uit bestanddelen van natuurlijke oorsprong, is verrijkt met op duurzame wijze verkregen amandelolie.
De korrel is lekker grof en is op oliebasis waardoor de huid na het scrubben meteen goed is gehydrateerd en je dus geen lotion meer hoeft aan te brengen.
De geur is echt lekker, het wordt omschreven als een zeelucht. Denk dus aan het strand maar dan op het moment dat het lekker ruikt, zonder vis enzo. Een fijne en frisse geur.

MASCARA

kiko milano blue me collectie
kiko milano blue me collectie

De 36h Lasting & Volume Effect Mascara laat je wimpers nog mooier uitkomen en blijft perfect zitten tot wel 36 uur.
De mascara bestaat voor 99% uit bestanddelen van natuurlijke oorsprong (zoals microalgen en biologische karitéboter) en is intens zwart.
Ik vind de huls ook echt heel erg mooi met het witte design en het glas. Maar de mascara zelf doet ook echt wat het zegt. Ik vind vooral het feit dat het natuurlijk is heel mooi, want dit is ook echt goed voor de wimperhaartjes. En heel belangrijk: Het loopt niet uit!

LIPSTICK DUO

kiko milano blue me collectie
kiko milano blue me collectie

Dit is ook weer zo een lekker product. Het 2-in-1 Primer en Lipstick duo is in drie tinten verkrijgbaar en heeft een glanzende finish.
Natuurlijk is ook dit product vegan en is de primer verrijkt met hyaluronzuur. De lipstick bevat extract van herwonnen granaatappel en is mega gepigmenteerd.
Het design vind ik vooral ook erg mooi én gemakkelijk. Je kunt het namelijk zo meenemen in je tas zonder dat het veel ruimte inneemt.

EYESHADOW PALETTE

kiko milano blue me collectie

Dit palette vind ik echt prachtig! Ik ben namelijk echt van de nude en warme tinten, daarom zijn herfstcollecties ook altijd favorietjes.
Dit Maxi Eyeshadow Palette bevat 12 tinten en is verrijkt met op duurzame wijze verkregen, herwonnen passievruchtzaadjes.

kiko milano blue me collectie
kiko milano blue me collectie

Ik vind het doosje alleen al heel mooi!
De poeders zijn trouwens ook mooi, er is geen tot weinig fall-out bij het aanbrengen van de oogschaduw en ze zijn goed gepigmenteerd. Je kunt er eigenlijk alle kanten mee op vanwege de aardtinten en de blauwe kleuren. Een nude look of juist een knallende look? Het kan allebei.
Ik heb natuurlijk met de make-up producten van deze collectie een look gemaakt. Hiervan kun je de reel zien op mijn instagram.

WATERPROOF EYELINER

kiko milano blue me collectie
kiko milano blue me collectie

In de herfst hebben we natuurlijk een Waterproof Eyeliner nodig, want: regen, regen en nog eens regen. Deze eyelinerstift heeft twee uiteinden en bevat extract van herwonnen granaatappel en microalgen. Het heeft een glanzende finish en is dus waterproof!
De twee uiteinden zijn bedoeld om jouw perfecte wing te krijgen zonder streepjes of knoeiboeltje. Ik moet zeggen dat ik dit inderdaad een heel fijn product vind waar ik best gemakkelijk een wing mee kan maken (ja, ook ik heb hier moeite mee). En hij is inderdaad waterproof maar goed te verwijderen met oogmake-up remover.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

kiko milano blue me collectie

Kiko Milano is te koop in de winkels van Kiko Milano zelf en bij Zalando. Wil je weten of er bij jou een Kiko winkel in de buurt zit? Dat kun je hier even checken. Verder kun je natuurlijk gewoon online shoppen als je lekker thuis wil blijven.

Prijzen:

  • 2-in-1 Face Cream Mask €14.99
  • Solid Face Cleanser & Scrub Duo €10.99
  • Exfoliating Body Scrub €14.99
  • 36h Lasting & Volume Effect Mascara €12.99
  • 3D Effect Lipstick Duo €10.99
  • Maxi Eyeshadow Palette €24.99
  • Waterproof Eyeliner Duo €10.99

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May