I saw it, I want it, I got it. Deze beauty van Glowish is de nieuwe Blur Jam Primer en beloofde zoveel moois dat ik hem MOEST hebben. Ben je benieuwd naar hoe deze primer is en wat ‘ie doet? Kijk dan snel verder!

GLOWISH BY HUDA BEAUTY

Natuurlijk vertel ik eerst even wat over Huda Beauty. Huda Kattan is een prachtige vrouw uit Amerika die in Dubai is begonnen met een make-up studie om vervolgens beauty blogger te gaan worden. En met heel veel succes! In 2010 begon zij met bloggen en in 2013 startte ze haar make-up merk samen met haar zussen.
Huda Beauty heeft van alles te bieden: tutorials en heel veel fijne tips, maar ook prachtige make-up die zij zelf heeft ontwikkeld.
Zo heeft zij het make-up merk Huda Beauty en nu dus ook Glowish by Huda Beauty. De tweede is een zogenoemd ‘clean’ beautymerk. Alles is gemaakt met minimaal 80% natuurlijk afgeleide ingrediënten. De producten zijn geformuleerd met huidverzorgende ingrediënten zoals kalmerende Damascus rozenolie, squalaan en een blauw licht blokkerend extract van rode paprika. Dit zit boordevol vitamine A, C en antioxidanten.
Ben je benieuwd naar eerdere artikels over Huda Beauty? Kijk dan even hier.

GLOWISH BLUR JAM

De allernieuwste aanwinst van Glowish is de Blur Jam. Dit is een primer voor onder je make-up zonder siliconen. Het belooft direct te matteren en te egaliseren. Het strijkt als het ware de huidtextuur glad en vervaagt zacht (voor maar liefst 12 uur).
De formule bevat damascusrozenwater, cactusvijg en cactusbloemenextract, heerlijke ingrediënten die de huid verzorgen en hydrateren.
Je kunt het ook op zichzelf gebruiken (dus zonder make-up), om de huid net iets mooier te maken dan die al is.
Tot slot is de Blur Jam ook parfumvrij, vegan, alcoholvrij, niet-comedogeen en geschikt voor alle huidtypes!

Ten eerste vind ik het er al fantastisch uitzien. Ik ben fan van ‘blurring’ primers en was dus echt mega benieuwd naar deze Blur Jam primer.
Het heeft een aardbei rode kleur, niet schrikken, want dit zie je niet terug op je huid. Het past zich juist mooi aan en is daarom geschikt voor iedere huidkleur.
Hij is 90% van natuurlijke oorsprong en dat vind mijn huid ook erg fijn. Het is niet echt een make-up product, meer een huidverzorgingsproduct met mooie voordelen.
Belangrijk is natuurlijk of het ook echt werkt. JA!
1. Het maakt mijn huid direct egaler en 2. Ook mijn poriën zijn zeker minder zichtbaar. Ik vind een primer zonder siliconen ook altijd top, hiermee kun je vrijwel iedere foundation aanbrengen zonder dat het een raar of korrelig effect krijgt.
Mijn make-up blijft overigens altijd wel lang zitten, misschien door de basis aan skincare die ik gebruik of de kwaliteit van de producten. Maar ik geloof wel dat deze primer ervoor zorgt dat je foundation en concealer langer en mooier blijft zitten.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

De Blur Jam primer komt met een fijn spateltje waardoor je heel hygiënisch te werk kunt gaan.
Huda Beauty (en Glowish by Huda Beauty) is in Nederland verkrijgbaar bij The Beauty Editor in de online shop waar je vaak acties tegenkomt (de moeite waard om de hele webshop of winkel gewoon even te bekijken trouwens!). Ook is het merk verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Prijs:

  • Blur Jam Primer  €33 (26ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May