Perfecte wimpers, wie wil dat nu niet? En dat kan door zelf wimper extensions thuis aan te brengen. Ik vroeg me af of het nu een gedoe is, want ik ben zelf ook niet erg handig hierin. Kijk je mee naar mijn ervaring met ByLashBabe?

BYLASHBABE

bylashbabe wimper extensions thuis

WIMPER EXTENSIONS THUIS

ByLashBabe is een fantastisch concept! Zij zijn namelijk opgericht met de missie om een makkelijk, natuurlijk, kwalitatief hoog en betaalbaar alternatief voor wimper extensions/strip lashes aan te bieden.
Een alternatief voor plakwimpers en wimper extensions, breng deze samen en je hebt de perfecte oplossing.
Ze ontdekten namelijk het trucje van kleine segmenten onder de natuurlijke wimpers in plaats van grote stroken erbovenop zoals de make-up artistst ook werken.

bylashbabe wimper extensions thuis

Via de webshop kun je verschillende setjes en losse wimpers bestellen. Als dit je eerste keer is wordt aangeraden om de  Starterskit aan te schaffen. Deze bevat de custom lashes die je zelf kunt uitkiezen (qua lengte en style), de lijm, een remover en een wimper pincet. Deze set zie je ook terug in dit artikel. Hierin zit alles wat je nodig hebt om te beginnen én je wimpers/lijm te verwijderen.
De wimper extensions zullen 5-7 dagen blijven zitten en zijn zelfs waterproof!

HOE WERKT HET

bylashbabe wimper extensions thuis

Bij je bestelling krijg je een uitgebreid stappenplan, als je liever beeld hebt dan kun je de instagram van ByLashBabe ook even bekijken. Hierop staan verschillende tutorial videos en wordt stap voor stap laten zien hoe je de wimpers aanbrengt.
Ik heb zelf ook nog nooit wimper extensions aangebracht, alleen falsies (volledige nepwimpers) dus ik was heel benieuwd of het me zou lukken.

bylashbabe wimper extensions thuis
bylashbabe wimper extensions thuis

Stap 1: Is natuurlijk het reinigen van je wimpers. Ze moeten schoon en droog zijn voordat je begint. Let ook op make-up removers die olie bevatten, deze kun je beter niet gebruiken omdat olie niet altijd helemaal verdwijnt.

Stap 2: Is het aanbrengen van de FastLash Bond, dit is de lijm dat zorgt dat de wimpertjes op hun plek blijven zitten. Ik ben ook niet de handigste in huis, dus de eerste keer dat ik dit aanbracht deed ik het op mijn gehele wimper. Dit hoeft dus niet! Je brengt het alleen aan op de wortel, zo dicht mogelijk bij het ooglid. Omdat het borsteltje zo dun en fijn is, is dat makkelijk te doen. Je dept in principe het borsteltje op de aanzet van de wimperhaartjes.
Prettig is dat de lijm niet snel opdroogt waardoor je alle tijd hebt om de wimpers aan te brengen. Geen gehaast en snel gedoe dus, fijn!

bylashbabe wimper extensions thuis
bylashbabe wimper extensions thuis

Stap 3: Als de bond is aangebracht op de wortels van je wimpers, ga je de wimpers plaatsen. Je krijgt de wimpers in een lange rij en je moet ze zelf knippen. Dit is top, want hierdoor kun je het helemaal zelf personaliseren.
Je begint bij het uiteinde van je oog en werkt naar binnen toe, zelf plaats ik het liefst wimpers tot ongeveer het midden van mijn oog om het natuurlijk en ‘cat-eye achtig’ te maken.
Ik vond het echt helemaal niet lastig, het pincet zorgt ervoor dat je de wimpers precies kunt aanbrengen en zelfs de stand kun je zelf bepalen.

Ik moet toegeven dat ik OBSESSED ben door deze wimpers. Ik ben namelijk geen fan van wimper extensions bij een salon. Ze doen het nooit zoals ik het echt wil, ze zien er nep uit en je kunt ze ook niet zelf verwijderen als je dat wil.

BEFORE

bylashbabe wimper extensions thuis

1 OOG GEDAAN

bylashbabe wimper extensions thuis

AFTER

bylashbabe wimper extensions thuis

Ik heb de Classy Bae variant en de volgende die ik ga halen is de Girls Trip!
Hierboven zie je dus dat ik mijn wimpers nog niet heb gedaan, nadat ik één oog heb gedaan en uiteraard het eindresultaat.
De wimpers hebben bij mij 4 dagen heel goed en rotsvast gezeten, hierna viel er een wimpertje af. Als je er genoeg van hebt kun je de Remover gebruiken. Ook dit is heel gemakkelijk heb ik gemerkt!

bylashbabe wimper extensions thuis
bylashbabe wimper extensions thuis

Als je de wimpers en de lijm wil verwijderen, dan breng je een laagje aan van de remover en wacht je 20-30 seconden. Dit zorgt ervoor dat de lijm oplost en vloeibaar wordt. Je kunt dan gemakkelijk met een wattenschijfje de restjes lijm weghalen. Geen pijn of ongemak en zeker geen frustratie (we kennen het allemaal wel als je ooit wimperextensions hebt gehad).

EINDOORDEEL

Sceptisch als ik ben over nieuwe producten heeft ByLashBabe mij echt positief verrast. Het is gemakkelijk in gebruik, de wimpers zijn mooi natuurlijk en het verwijderen is ook appeltje eitje.
Kortom ik ben héél tevreden met de wimpers en ik ga zeker vaker de wimpers aanschaffen.
Ben je benieuwd naar een video dat ik de wimpers aanbreng? Die komt op mijn instagram! Houdt het dus in de gaten.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

bylashbabe wimper extensions thuis

Deze wimpers en benodigdheden kun je allemaal aanschaffen bij de webshop van ByLashBabe. Ook vind je hier allerlei informatie over de producten én hebben ze vaak mooie aanbiedingen zoals 1+1 gratis.

Prijzen:

  • Starterskit Custom Lashes €34,95 – €44,95 (hierin zit al het onderstaande)
  • Losse Custom Lashes €25 – €40
  • Lash Bond €9.95
  • Lash Remover €9.95
  • Lash Pincet €9.95

 

En guess what? Als je de code MAY20 gebruikt bij het afrekenen, dan krijg jij 20% korting op je bestelling!! Go shopping babes!

$
Disclaimer

May