Eigenlijk is het heel gek dat ik nog nooit over The Ordinary heb geschreven, want het merk is booming, betaalbaar en superfijn. In dit artikel laat ik je de basic set zien. Dus de items van dit merk die je moet hebben in je skincare routine.

THE ORDINARY THE DAILY SET

THE ORDINARY

The Ordinary is een merk waar je eigenlijk wel van gehoord moet hebben. Want ik hoor er zelf alleen mar positieve verhalen over.
Het merk staat bekend om haar verzameling effectieve behandelingen die vertrouwde, effectieve klinische technologieën bieden. Maar dan voor een mooi prijsje, want de producten zijn heel erg betaalbaar.
Ze bieden niet alleen skincare, maar ook haarverzorging, lichaamsproducten en make-up.

THE DAILY SET

THE ORDINARY THE DAILY SET

De beste manier om kennis te maken met het merk is met de Daily Set. Deze set bevat drie producten voor dagelijks gebruik en die ga ik hieronder met jullie uitgebreid bekijken!

SQUALANE CLEANSER

THE ORDINARY THE DAILY SET

De Squalane Cleanser is een gezichtsreiniger dat zacht is voor je huid, maar toch alle make-up grondig reinigt. Het bevat ingrediënten die ervoor zorgen dat je huid soepel en gehydrateerd aanvoelt.
Zo bevat de formule Squalane, samen met andere lipofiele esters die zacht en hydraterend zijn en efficiënt in het oplossen van make-up en onzuiverheden.

THE ORDINARY THE DAILY SET
THE ORDINARY THE DAILY SET

De reiniger is een crème-achtige textuur die heel neutraal ruikt. Er zitten dus geen synthetische parfums of andere onnodige ingrediënten in voor de geur.
Het reinigt de make-up echt prima, zelfs de oogmake-up gaat eraf met deze cleanser. Het is licht schuimend, wat ikzelf wel prettig vind tijdens het reinigen en mijn huid voelt na gebruik lekker zacht en niet trekkerig aan!

HYALURON ACID 2% EN B5

THE ORDINARY THE DAILY SET

In de set vind je ook de bestseller Hyaluron 2% en B5, dit is een veganistisch serum met ultra pure hyaluron, dit zorgt voor (heel veel) hydratatie en herstel van de huid.
Hyaluron is namelijk goed voor het verminderen van tekenen van veroudering, onregelmatigheden, Fijne lijntjes, rimpels en verlies van elasticiteit.

THE ORDINARY THE DAILY SET
THE ORDINARY THE DAILY SET

Natuurlijk was ik al bekend met dit serum. Hier is enkele jaren geleden een hele hype over ontstaan op social media. Het werd geprezen door alle beauty guru’s. Maar de vraag is natuurlijk, werkt het ook echt.
Er is één simpel antwoord: Ja! De serums van The Ordinary werken allemaal en doen ook wat ze zeggen.
Dit serum geeft de huid mega veel hydratatie, waardoor de fijne lijntjes en rimpeltjes verminderen én voorkomen worden. Na aanbrengen voelt de huid ook direct goed gehydrateerd aan en dat zie je door de glow die meteen verschijnt.
Het serum heeft geen geur en heeft qua textuur een gel-achtig gevoel dat op de huid meteen smelt en in de huid trekt.

NATURAL MOISTURIZING FACTORS + HA

THE ORDINARY THE DAILY SET

Tot slot en tevens het laatste product van deze skincare routine, is de Natural Moisturizing Factors + HA.
Deze moisturizer beschermt de huid en zorgt voor hydratatie en kalmering voor de huid. De formule bevat aminozuren, dermale lipiden en hyaluronzuur. Hierdoor voelt de huid niet alleen gehydrateerd aan, maar wordt het vochtbalans in de huid ook echt versterkt.

THE ORDINARY THE DAILY SET
THE ORDINARY THE DAILY SET

Ook de moisturizer is geurvrij en parabenen en sulfaten vrij (net als de rest). De textuur is echt dat van een crème maar licht qua gewicht. Niet heel romig, waardoor de crème prettig is om aan te brengen in de ochtend voordat je je make-up aanbrengt. Het trekt namelijk snel en goed in en geeft de huid die hydratatieboost die het nodig heeft. Hierdoor blijft mijn make-up ook veel mooier en beter zitten gedurende de dag!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

THE ORDINARY THE DAILY SET

The Ordinary is verkrijgbaar bij onder andere Douglas.Je kunt deze set aanschaffen, maar ook kiezen voor de losse producten. De set is natuurlijk lekker voordelig!

Prijs:

  • The Ordinary – The Daily Set €20.95 (bevat alle drie de producten)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May