Eindelijk zijn ze uitgekomen met huidverzorging! De MAC Skincare lijn is fantastisch en in dit artikel laat ik jullie de Hyper Real Serumizer zien. Kijk je mee?

MAC COSMETICS

mac hyper real serum review ervaring

Onnodig om MAC Cosmetics aan jullie voor te stellen want volgens mij kent iedereen het merk wel.
MAC Cosmetics is één van de grootste make-up merken die is ontwikkeld voor en door visagisten. Inmiddels is het merk alweer jaren te koop voor de consument en hebben ze echt een mega groot aanbod. Zo is ieder product voor iedere huidkleur te krijgen, van wit tot tanned tot zwart en zijn de lipsticks inmiddels ontelbaar.
Meer artikels over MAC Cosmetics vind je hier.

mac hyper real serum review ervaring

MAC SKINCARE: HYPER REAL SERUMIZER

Toen ik hoorde dat er een mooie skincare lijn van MAC Cosmetics aankwam, wist ik dat ik dit moest proberen.
De Hyper Real Serumizer is een MAC skincare product met hoogwaardige ingrediënten die niet alleen balancerend werken en de natuurlijke huidbarrière ondersteunen, maar tegelijkertijd de huid ook prept voor je make-up.
Want de huid voelt heerlijk zacht en glad aan na gebruik. De formule is namelijk gebaseerd op zeldzaam Japans pioenroosextract, niacinamide, hyaluronzuur en ceramiden.
Daarnaast bevat de formule microfijne parelmoerdeeltjes die ervoor zorgen dat het uiterlijk van de huid verbetert.

mac hyper real serum review ervaring
mac hyper real serum review ervaring

Ik heb tijdens de lancering het serum al gevoeld en geprobeerd op mijn handen, maar nog niet op mijn gezicht. En laat dat nu het belangrijkste zijn.
Nu heb ik het serum enkele weekjes gebruikt en kan ik er mijn eerlijke mening over geven. Sommige producten van MAC Cosmetics zijn absoluut overhyped, maar ik vind dit serum werkelijk fantastisch. Ik breng het aan na mijn toner/essence en het geeft de huid direct al een zachtere en gladdere uitstraling. Dit is ook goed te voelen en daarom vind ik het een mooie basis voor mijn foundation.
Mocht je echt niet zonder primer kunnen dan moet je dat vooral gebruiken, maar in principe is het niet nodig met dit serum.
Omdat het tevens hydrateert hoef ik er ook geen dagcrème bij te gebruiken (aan te raden om wel een SPF te gebruiken, altijd).
Tot slot vind ik het serum heel erg lekker ruiken, en voor mij is dat ook een plus. Al met al is het een redelijk prijzig serum, maar absoluut de moeite waard.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

mac hyper real serum review ervaringmac hyper real serum review ervaring

MAC Cosmetics is natuurlijk verkrijgbaar bij Douglas.nl.

Prijs:

  • MAC Cosmetics – Hyper Real Serumizer €44 (15ml) en €75 (30ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May