Hey beauty lovers!

Weet je nog die oude sci-fi films waar mensen werden blootgesteld aan futuristische lichtstralen om beter te worden? Wel, dat futuristische is nu realiteit geworden in de wereld van huidverzorging – dankzij LED-lichttherapie van Gleame! Deze innovatieve technologie heeft de schoonheidswereld stormenderhand veroverd, en ik ben hier om er alles over te vertellen.

led ligt skincare gleame review ervaring

GLEAME

Gleame is een prachtig merk met een duidelijk doel: Iedereen, van jong tot oud, laten stralen met zelfvertrouwen.
Zo geven ze aan dat alle producten doordrenkt zijn met innovatieve wetenschappelijk onderbouwde technologieën zoals rood- en blauwlichttherapie en natuurlijke ingrediënten om de huid mooi en gezond te houden.
Om meer over de producten te leren kennen, zal ik eerst wat vertellen waarom lichttherapie zo goed is voor jouw huid!

LED-lichttherapie is een niet-invasieve behandeling die verschillende golflengten van LED-licht gebruikt om de huid te verbeteren. Denk aan het gebruik van verschillende kleuren licht – rood en blauw om verschillende huidproblemen aan te pakken. Het klinkt misschien als iets uit een sci-fi film, maar het is eigenlijk vrij eenvoudig en super effectief!

Zo werkt rood licht als de superheld onder de kleuren. Rood licht wordt gebruikt om de productie van collageen te stimuleren, wat resulteert in een stevigere, jonger uitziende huid. Het helpt ook bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, en het verbeteren van de algehele huidtextuur.

Blauw licht is jouw beste vriend als het gaat om het bestrijden van acne. Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen die helpen bij het doden van acne-veroorzakende bacteriën, waardoor je een helderder en gladder huidoppervlak krijgt.

LICHTTHERAPIE

GLEAME SKINCARE TOOL

led ligt skincare gleame review ervaring

De Gleame Skincare Tool is een ontzettend handig en ergonomisch apparaatje dat je heel gemakkelijk toevoegt aan jouw skincare routine. Het combineert rood lichttherapie, blauw lichttherapie, EMS, gezichtsmassage en therapeutische warmte om je de meest stralende, jeugdige huid te geven. Een spa behandeling in je eigen huis!
Hierdoor verbetert de huidconditie en de celwerking, biedt het een oplossing tegen acne door acne-veroorzakende bacteriën te vernietigen en ontstekingen te verminderen, verstevigt de huidspieren en herstelt de huidelasticiteit, -tint en -textuur.
Is dat alles? Nee, het zorgt namelijk ook voor het stimuleren van de bloedsomloop en helpt je huid er strakker, opgetild en verfrist uit te zien. We need it!

led ligt skincare gleame review ervaring
led ligt skincare gleame review ervaring

Het apparaat komt als een handig formaatje, je kunt hem namelijk gemakkelijk overal mee naartoe nemen en is licht van gewicht waardoor het ook prettig vasthoudt.
Opladen doe je door middel van een USB stekkertje wat meegeleverd wordt en het gebruik van de tool is ook nog eens heel simpel.
Je brengt eerst het serum aan op de huid zodat de tool goed kan glijden over de huid en zet vervolgens het apparaatje aan. Je kunt kiezen uit rood licht en met één klik op de knop ook uit blauw licht. De kop wordt aangenaam warm en heeft een fijne trilling die echt aanvoelt als een massage op de huid.

led ligt skincare gleame review ervaring
led ligt skincare gleame review ervaring

Het Activerende Serum is speciaal ontwikkeld om te gebruiken met de tool. Het bevat alleen natuurlijke ingrediënten, is vegan, het hydrateert en herstelt de huid en versterkt dus de werking van de skincare tool.
Zo bevat het serum de volgende krachtige ingrediënten die zelfs al zonder de tool heel fijn zijn voor de huid: Aloë vera. komkommer fruitextract, Blue Tansy en Hyaluronzuur. Je kunt dit serum dus óók lekker iedere ochtend en avond gebruiken zonder de tool.

MIJN ERVARING

led ligt skincare gleame review ervaring

Ik zie, als beautyblogger, ontzettend veel skincare en ik word altijd heel erg enthousiast van dit soort mooie producten. Zodat ik mijn routine net dat stapje verder kan brengen.
De Gleame tool ziet er alleen al prachtig uit en is super gemakkelijk in gebruik, ik ben geen gebruiksaanwijzing lezer en wordt niet goed van tientallen stappen die je soms moet uitvoeren. Hier hoeft dat dus niet! Aanzetten en over de huid glijden. Ongeveer 3 minuten per keer en als het even kan iedere dag.
Verschil is absoluut te merken en mijn huid ziet er gezonder, plumpier en steviger uit met een mooie glow. Daarnaast is het ook een heerlijk momentje voor mezelf en kan ik er echt van genieten.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

led ligt skincare gleame review ervaring

Voila! Dat is een korte duik in de opwindende wereld van skincare met LED-licht. Ik ben echt enthousiast over deze technologie en ik kan niet wachten om te zien hoe het de huidverzorgingsindustrie blijft veranderen en verbeteren. Vergeet niet om je huid altijd te verzorgen en te verwennen – want je verdient het!
Gleame is verkrijgbaar via de officiële website, waar je ook alle informatie over de producten vindt.

Prijzen:

  • Gleame – Advanced skincare set €49.95 (Inclusief gratis travel case!)
  • Gleame – Skincare tool €39.95
  • Glleame – Activerende serum €19.95 (30ml)

 

En wat nog leuker is: Met de kortingscode MayCate10 krijg jij 10% korting!

 

Partnerartikel
Disclaimer

May