Shopping spree bij de HEMA. Very fijn! Ik heb weer mijn rondje door de HEMA gelopen en daar kwam ik weer allerlei leuke en fijne dingen tegen.

IMG_7078

HEMA WALHALLA

Net als de vorige keer heb ik een zeepje meegenomen. Niet omdat ik zo gek ben van zeepjes maar omdat ik de verpakking ZO leuk vind. Een maandje geleden had ik ook al een zeepje meegenomen en eerlijk gezegd heb ik die nog steeds in de verpakking liggen. Ik vind het TE leuk om open te maken.
De zeepjes kun je kopen voor €3. Ze ruiken (door de verpakking heen) overigens wel heel lekker.IMG_7059


IMG_7069

Het is weer zomer, oftewel het is weer tijd voor slippertjes, blote voeten en open schoenen. In de winter doe ik mijn voeten ongeveer 1x in de maand. Maar in de zomer probeer ik het wel vaker te doen. Ik loop namelijk ALTIJD op blote voeten. Ik probeer iedere week een lekker voetenbadje te nemen en eventueel mijzelf een pedicure te  geven.
Ik heb zo een lekker voetenbad met massagestand en bubbels, superfijn. Deze ‘bruis’ tabletten van de HEMA ruiken lekker fris. Ze kosten €3,50 en er zitten 8 tabletten in een doosje.
De tabletten hebben een menthol geur en zorgen voor ontspanning, verfrissing en verkwikking. Ik moet eerlijk zeggen, ze zijn écht lekker.IMG_7068

IMG_7071 17.19.54

Na dit voetenbadje is het verstandig om de voeten in te smeren. Eigenlijk is het verstandig om dit iedere dag te doen. Ik doe het iedere avond in bed voordat ik ga slapen.
Op die manier kan de crème zijn werk goed doen omdat ik niet meer hoef te lopen en kan het goed intrekken. Ik kocht deze voetencrème, om specifiek te zijn is het intensief voedende crème voor droge voeten. Het is een lekker dikke crème die goed smeert. Aan te raden is echt om dit te doen voor het slapen, de crème trekt redelijk goed in maar ik voorkom liever een kennismaking met de grond.

IMG_7058IMG_7070

Lippenbalsem, ik heb daar nooit genoeg van. 1 in mijn tas, 1 in mijn la, 1 bij mijn bed en 1 op andere plekken waar ik zomaar eens behoefte zou hebben aan lippenbalsem.
Deze lippenbalsem ziet er sowieso erg cute uit. En is heel makkelijk in gebruik vanwege de tube en het smeerdopje. De lippenbalsem ruikt wat zoetig maar is heel bescheiden qua geur.
Volgens mij was deze lipbalm rond de 2 a 3 euro. Ik weet het echt niet meer, sorry! En ik kan hem niet terugvinden op de website.

IMG_7072 IMG_7073

IMG_7075

Last but not least de Soft Matt Lipbalm  €3,50 van de HEMA. Hét hemaproduct van de afgelopen maanden, het product waar talloze keren over is geblogd. Ik wilde ze ook hebben! Obviously.
Ik was al eerder naar de winkel gegaan maar nummer 01 en 02 (mijn kleuren) waren iedere keer uitverkocht (grrrrr). Ik heb ze dus online besteld en heb wel twee weekjes moeten wachten, maar ze kwamen binnen!
Het zijn de zogenoemde Chubby stick, heerlijk in gebruik. Kwak maar in je tas en ik vind de sticks fijn aanbrengen. De Lipbalms zijn inderdaad mat, ik heb wel het probleem dat ik na een paar uurtjes velletjes begin te zien op mijn lippen. Daarom gebruik ik een primer. Maar dit probleem blijf je toch houden bij matte lipsticks.

Soft Matt Lipbalm 02

IMG_7101

Soft Matt Lipbalm nummer 01
IMG_7102

Nummer 01 is absoluut mijn favoriet. Ik hou van rustige nudekleurige lippen en wat meer nadruk op de ogen. Nummer 02 is perfect, een zachte kleur die de lippen wel mooi aanzetten.

May