Het is eindelijk zo ver. De eerste bluxbox is een feit. Deauty is omgetoverd naar een nieuwe naam mét een nieuwe look en andere producten. Ik vond de deautybox erg fijn, vind ik dit ook van de bluxbox?

Ik was zo nieuwsgierig naar de eerste box! Het werd groots aangekondigd en het zou nóg beter worden dan de boxen hiervoor.
Wel, hier is ie dan!

Bluxbox heeft een samenwerking met, zoals je ziet, Mari van de Ven. Hij kiest producten uit en er valt een make-over te winnen waarbij hij jouw haar en make-up gaat doen. Leuk leuk!

Maar waar het om gaat, wat zit er in de allereerste doos?

Bluxbox totaal

Leuk! Ik zie heel veel make-up producten en 2 crèmes van Unani. Dit merk ken ik nog van de deautybox, en heeft hele fijn producten.

bluxbox unani dag en nachtcreme

We starten met de crèmes van Unani. In de box zit een dagcrème en een nachtcrème. De crèmes zijn geschikt voor ieder huidtype en alle leeftijden. Door de toegevoegde shea butter (hier houd ik van) en avocado wordt je huid heel zacht. De crèmes hebben dezelfde geur en het is lekker. Heel natuurlijk en schoon.
De dagcrème heeft een waarde van €16 en de nachtcrème is €18. Beiden zijn een full size verpakking.

 

Harvey prince parfum bluxboxHarvey Prince is een merk dat ik nog niet ken. Het ziet er in ieder geval erg luxe uit. Eigenlijk valt het nogal mee, we hebben het hier niet over budget maar ook geen hogere segment prijzen.
We krijgen een mini parfum roller. Handig om mee te nemen in je tas! De geur ‘Signature‘ wordt omschreven als jong, vrouwelijk en flirty. Ik vind hem erg lekker ruiken. Iets zwaarder dan ik normaal draag maar daardoor ook weer net even anders. Ik kreeg een 8.8 ML verpakking die een waarde heeft van €18,65.

Bellapierre lipstickEen lipstick van Bellápierre Cosmetics. Dit merk ken ik ook! Waarvan weet ik even niet meer. Ik heb hier geen producten van in ieder geval maar deze lipstick in deze kleur is wél helemaal mijn ding!

Bellapierre lipstick

Wat een prachtige kleur. Ik kreeg de kleur Envy in mijn box. Een redelijke nude-kleurige lipstick met een rozige toon. De pigmentatie van de lipstick is licht waardoor de kleur op mijn huid minder hard is als je hier op de foto ziet.
De lipstick is een fullsize en heeft een waarde van €20.

 

Oogpotlood lord & berryEen oogpotlood, altijd prettig en wordt sowieso gebruikt. Goede keuze van Blux! Dit potlood van Lord & Berry is waterproof en heeft een zwarte kleur.
Het merk kende ik nog niet. Lord & Berry is een make-up atelier in Milaan en is specialist is oog- en lip make-up.
Altijd goed! Het potlood heeft een waarde van €16.

 

bluxbox mascara modelcoTot slot een mascara van ModelCo. De Power Lash mascara. Modelco is een Australisch merk en belooft je prachtige volle en luxe wimpers. Modelco blijkt make-up te verkopen van hoogwaardige kwaliteit en de manier van aanbrengen moet snel en effectief zijn.
Momenteel heb ik nog fake lashes dus kan ik de mascara niet uitproberen maar i’m working on it! De mascara is fullsize en is €24 waard.

 

bluxbox menu
De bluxbox had ook deze keer weer een menukaart bijgevoegd waarin je alle informatie kunt vinden over de producten die in de box zijn meegeleverd. Erg handig!

 

Bluxbox release

Het uitpakken van de allereerste editie van de Bluxbox was een feestje en ik ben blij met de producten die er in zitten.
De totale waarde van de box is €112,65.
Hiermee heb ik dus toch maar weer mooi €98 euro bespaart.
Voor een Bluxbox betaal je €14,95. Je kunt een maandelijks abonnement nemen die je op ieder moment kunt stoppen. Ook kun je de Bluxbox cadeau doen aan iemand.
Mijn favoriete beautybox is het zeker, misschien de jouwe ook?

 

May